Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει για Μαλουντά


Το "France Football" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα συμφωνήσει με τον Φλοράν Μαλουντά τις επόμενες ώρες, όμως από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα. Ενδιαφέρον και για τον Ματιέ Ντοσεβί της Βαλανσιέν. Δείτε videos!

Την Κυριακή το βράδυ, ήρθε ένα δημοσίευμα από την Γαλλία να ταράξει τα νερά και να φέρει τον Φλοράν Μαλουντά ένα βήμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, το έγκυρο  "France Football", γράφει πως ο Γάλλος άσος θα συμφωνήσει τις επόμενες ώρες και θα μετακομίσει στην ομάδα του Πειραιά, που αγωνίζεται στο Champions League.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο 2 ετών και οι απολαβές του 33χρονου άσου θα είναι 3.000.000€. Αυτό βέβαια που δεν ξεκαθαρίζεται είναι αν πρόκειται για ετήσιες ή συνολικές απολαβές (πιθανότατα να ισχύει το δεύτερο σενάριο).

Όπως σημειώνεται και στο κείμενο, ο Φλοράν Μαλουντά έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, με την οποία δεν έπαιξε την περασμένη σεζόν ούτε ένα παιχνίδι, ενώ δεν προπονούνταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος Γάλλος είχε μπει στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν βρήκε κάποια ομάδα και δεν δέχτηκε να χάσει τα χρήματα που δικαιούνταν. Κάπως έτσι ήρθε η ρήξη ανάμεσα στις σχέσεις των δύο πλευρών, αλλά και το διαζύγιο μετά από έξι χρόνια συνύπαρξης.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο ίδιο κείμενο, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των Πειραιωτών και για τον 25χρονο (12/2/1988) Γάλλο επιτελικό μέσο με καταγωγή από το Τόνγκο, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος ανήκει στην Βαλενσιέν. Είναι το "10άρι" της γαλλικής ομάδας.








sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου