Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Θα… παλέψει στη Νιόν για την άδεια!


Στη Νιόν ώστε να δώσει διευκρινήσεις για τον φάκελό του στην ειδική επιτροπή της UEFA και να παλέψει για την συμμετοχή του στο Europa League, κλήθηκε και θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός! «Κόβεται» ο ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει «ζωντανός» στην μάχη για το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. 

Η απόφαση για την άδειά του από την UEFA δεν βγήκε την Παρασκευή όπως αρχικά είχε ειπωθεί, ωστόσο όπως έγινε το Σάββατο γνωστό, οι «πράσινοι» κλήθηκαν στη Νιόν στα μέσα της επόμενης εβδομάδα ώστε να δώσουν στην ειδική επιτροπή της UEFA διευκρινήσεις σχετικά με τον φάκελό τους.

Αυτό σημαίνει επί της ουσίας ότι οι ελεγκτές έστειλαν το φάκελο του Παναθηναϊκού στην επιτροπή «Licensing και Financial Fair Play» από την οποία τελικά και θα κριθεί η συμμετοχή της ομάδας στο Europa League της επόμενης σεζόν. 

Το «παρών» στην διαδικασία θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα ο Γιάννης Αλαφούζος που θα προσπαθήσει να πείσει τους ανθρώπους της ειδικής επιτροπής της UEFA να δώσουν το «ok» για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του «τριφυλλιού». Αν δεν γίνει αυτό, το εισιτήριο θα το πάρει η Ξάνθη, αφού από την στάση της UEFA φαίνεται ότι η εισήγηση για τον ΠΑΣ που είναι αρνητική δεν πρόκειται να αλλάξει.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου