Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κοντά στην επιστροφή σε Ζαλγκίρις ο Ζούρος!


Σε συζητήσεις με τη Ζαλγκίρις βρίσκεται ο Ηλίας Ζούρος και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον πάγκο της μετά από ενάμιση χρόνο. 

Σε γνώριμα λημέρια είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Ηλίας Ζούρος. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και ετοιμάζεται να αναλάβει και πάλι τα ηνία της, ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε τις επαφές μιλώντας στον Τύπο της Λιθουανίας. «Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ζαλγκίρις για μένα, αλλά δεν έχω ακόμη μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο», τόνισε, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας οι δύο πλευρές θα τα πουν στο Τρεβίζο τις επόμενες μέρες.

«Έχω δουλέψει στο Κάουνας και ξέρω τα πάντα γι’ αυτό και την ομάδα. Για μένα είναι μία από τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θέλω να επιστρέψω, αλλά πρέπει να μιλήσουμε πρώτα. Γνωρίζω πως προ ημερών αποχώρησε από τον πάγκο ο Ζοάν Πλάθα», τόνισε ο 47χρονος προπονητής, που το 2011 είχε οδηγήσει τη Ζαλγκίρις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και της βαλτικής λίγκας. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου