Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πρόταση από Ελλάδα ο Καστίγιο


Πρόταση για τον Καστίγιο φέρεται να έχει κάνει Ελληνική ομάδα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πατσούκα, στην οποία ανήκει τώρα ο Μεξικανός. 

Βαλίτσες για Ευρώπη ετοιμάζει και πάλι ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος δεν έπιασε στο Μεξικό, όμως το όνομά του έχει ακόμα πέραση στα... μέρη μας. 

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πατσούκα, στην οποία ανήκει αυτή την στιγμή ο 28χρονος, ενδιαφέρον έχουν δείξει για τον Καστίγιο η Μάλαγα, η Ράγιο Βαγιεκάνο, ακόμα μία Ισπανική ομάδα, αλλά και ένας σύλλογος από την χώρα μας. 

Μάλιστα, όπως τόνισε δεν πρόκειται για ομάδα που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, δηλαδή Ολυμπιακός και Άρης αποκλείονται, ενώ εντύπωση προκαλεί πως ο εν λόγω σύλλογος ζήτησε να μην βγει το όνομά του στην δημοσιότητα. 

Πάντως, όλα αυτά μοιάζουν κάπως υπερβολικά, ειδικά το σενάριο για την Μάλαγα, αφού ο Καστίγιο δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του. Στην Πατσούκα σε 6 μήνες βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά, ενώ ανάλογες ήταν και οι επιδόσεις του και στην Λεόν, όπου παραχωρήθηκε δανεικός το τελευταίο 6μηνο. 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου