Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μίλησε για Τσέλσι – Καβάνι ο Ντε Λαουρέντις


Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Έντινσον Καβάνι φανέρωσε και... επίσημα ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος ανέφερε πως οι «μπλε» είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 63 εκ. ευρώ! 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Morte», ο πρόεδρος της Νάπολι φανέρωσε την επιθυμία της Τσέλσι να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι, δίνοντας και την τιμή που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι «μπλε». 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντε Λαουρέντις είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς βρίσκεται στο Λος Άντζελες και δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Ξέρω ότι θα μου μιλήσετε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Καβάνι. Το παιδί είπε ότι θέλει να μείνει στη Νάπολι, καθώς είναι πολύ χαρούμενος, αλλά αν αλλάξει γνώμη και αποφασίσει να πάει στην Τσέλσι θα υπάρχει κάποιος λόγος. Θα βρούμε κάποιον άξιο αντικαταστάτη σε αυτήν την περίπτωση». 

Με αυτά τα λόγια ο Ντε Λαουρέντις «έβαλε φωτιές», ειδικά τη στιγμή που τόνισε ότι: «Αν δώσουν 63 εκ. ευρώ για τον Έντινσον, αυτά τα χρήματα δεν θα πάνε στην τσέπη μας, αλλά σε παίκτες ώστε να ενισχυθούμε». 

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες ήθελαν την Τσέλσι ναι μεν να προσφέρει χρήματα για τον 26χρονο, αλλά να δίνει και τον Φερνάντο Τόρες ως έμψυχο αντάλλαγμα. Βέβαια, αν ισχύει το ποσό που ανέφερε ο Ιταλός, τότε δύσκολα θα αποχωρήσει από το Λονδίνο ο «Νίνιο». 

england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου