Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο Ιμπραϊμοβιτς «έψησε» τον Μπαϊράμι!


Διαβάστε πως ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε τον ρόλο του… διαμεσολαβητή στη μεταγραφή του Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό και ποιος ο ρόλος του Αναστασίου!

Δεδομένο πρώτο. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετά «κονέ» στην ποδοσφαιρική αγορά της Ευρώπης, αποτέλεσμα της εργασίας του στο εξωτερικό. Δεδομένο δεύτερο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει «χτίσει» πολύ καλές σχέσεις με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος, μάλιστα, είναι πολύ καλός φίλος με τον νέο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού». Ε, δεν ήθελε και πολύ… 

Ο τεχνικός των «πράσινων» επικοινώνησε με τον «Ιμπρα» και του ζήτησε να «ψήσει» τον Μπαϊράμι να πάρει την απόφαση και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Όπερ και εγένετο. 

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, που ήταν και συμπαίκτης του Αναστασίου στον Αγιαξ, επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του και του είπε: «Πήγαινε στον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα νέο βήμα για εσένα. Θα εξελιχθείς». Ο Μπαϊράμι, λοιπόν, άκουσε τον καλό του φίλο και πήρε την απόφαση της «μετακόμισης» στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου