Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Απόλυτη «Ένωση»


Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα και επισήμως, έπειτα από τη «σφραγίδα» των σημερινών εκλογών. Καινούργια διοίκηση το ψηφοδέλτιο Κοτσάτου – Αλεξίου, που χαίρει απόλυτης στήριξης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως αναμενόταν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της στήριξης του Δημήτρη Μελισσανίδη, το ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου – Αλεξίου έπαιζε χωρίς αντίπαλο στις σημερινές εκλογές της Ερασιτεχνικής. Γεγονός, που επιβεβαιώθηκε και έμπρακτα στο ξενοδοχείο «President». 

Το νέο διοικητικό σχήμα της «Ένωσης», σε σύνολο 435 ψηφοφόρων που έλαβαν μέρος συγκέντρωσε 396 ψήφους, δίνοντας πανηγυρικό κλίμα στη διαδικασία. Στον αντίποδα, το ψηφοδέλτιο του Γεωργατζόγλου συγκέντρωσε 22 ενώ 8 του Μανουσάκη, 6 ήταν τα άκυρα και 3 τα λευκά. 

Έτσι, στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής η «Αναγέννηση της ΑΕΚ» θα έχει τον απόλυτο έλεγχο με 14 έδρες. Την τελευταία έδρα θα πάρει άτομο από τον συνδυασμό του Γεωργατζόγλου. 

Δείγμα της πανηγυρικής νίκης του ενωτικού ψηφοδελτίου αποτελούν οι 92ψήφοι στις πρώτες 100, τη στιγμή που το αντίστοιχο του Γεωργατζόγλου είχε 4 και του Μανουσάκη 3. 

Η νέα εποχή στην ΑΕΚ, εκτός από το ξεκάθαρο αποτέλεσμα, «σφραγίστηκε» και από την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, που πήρε κανονικά μέρος στην ψηφοφορία. 

Πλέον το μόνο που απομένει, είναι τα αποτελέσματα των σταυρών από τον συνδυασμό των Κοτσάτου – Αλεξίου, που θα αναδείξουν τα πρόσωπα που θα εμπλακούν στα διοικητικά της Ερασιτεχνικής. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου