Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

«Σπάει» η απεργία στην τηλεόραση!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, μετά τις εφημερίδες και η ιδιωτική τηλεόραση είναι πολύ πιθανό να σπάσει την απεργία της Ενωσης Συντακτών!

Οι εφημερίδες που κυκλοφόρησαν Σάββατο και Κυριακή έκαναν το πρώτο βήμα και τώρα ακολουθεί η ιδιωτική τηλεόραση στο σπάσιμο της απεργίας της ΕΣΗΕΑ για σήμερα Κυριακή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το το πρωϊ είχε ξεκινήσει έντονη συζήτηση στα ιδιωτικά κανάλια σχετικά με το τι πρέπει να γίνει, από τι στιγμή που οι συνθήκες είναι κρίσιμες και ήδη η απεργία έσπασε από τις εφημερίδες. Μάλιστα όλοι συμφωνούσαν ότι με ιδιαίτερα έντονο το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές, δεν μπορεί η ιδιωτική τηλεόραση να έχει... ρίξει μαύρο.

Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το κανάλι που φαίνεται ότι θα σπάσει πρώτο την απεργία είναι ο Αlpha που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία κεντρικού δελτίου ειδήσεων... Ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει, τι θα κάνουν και τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια, στα οποία υπάρχει έτσι και αλλιώς προσωπικό ασφαλείας!

Φυσικά έτσι και βγει στον αέρα κάποιο δελτίο ειδήσεων, αναμένεται να υπάρξει έντονη αντίδραση της ΕΣΗΕΑ που συνεχίζει την απεργία στον δημοσιογραφικό κλάδο για συμπαράσταση στην ΕΡΤ

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου