Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πλησιάζει στην Τούμπα ο Σκόνδρας


Αρκετές είναι οι πιθανότητες εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Γιάννης Σκόνδρας να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, ενώ τον δρόμο για την Τούμπα ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay

Το συμβόλαιο του 23χρονου δεξιού μπακ με τον Ατρόμητο λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο και βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ντυθεί ασπρόμαυρα. 

Ο Έτο δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα, ενώ οι νεαροί Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης δεν δείχνουν ικανοί αυτή τη στιγμή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Θεσσαλονικέων που από του χρόνου θα έχουν ξανά υποχρεώσεις σε Ελλάδα κι Ευρώπη. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ζήσης Βρύζας ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του Σκόνδρα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. 

Ωστόσο, για να πάρει την ελευθέρας του ο διεθνής άσος θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να δώσει ένα χρηματικό ποσό στους Περιστεριώτες. 

Την ίδια ώρα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αναμένουν με ενδιαφέρον τη συνάντηση που θα έχει ο Σωκράτης Φυτανίδης με τον Σπανό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. 

Αν τελικά ο 28χρονος στόπερ δεν συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, τότε αναμένεται να ακολουθήσει και εκείνος τον δρόμο του συμπαίκτη του. 

Όσον αφορά την υπόθεση του προπονητή, ο Ιβάν Σαββίδης καλείται να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη για να φέρει ξένο τεχνικό εγνωσμένης αξίας στην Τούμπα. 

Ηδη οι στενοί του συνεργάτες, Τσιστιακόφ, Βρύζας και Ζαγοράκης (μετά από καθημερινές και πολύωρες συσκέψεις) φαίνεται ότι έχουν επιλέξει δύο προπονητές. 

Το ζήτημα φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική του ευθεία, όπως και εκείνο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου