Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ναδάλ-Τζόκοβιτς… μέχρι θανάτου!


Ένας θα μείνει! Ένας θα διεκδικήσει το τρόπαιο! Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Roland Garros, όπου θα γίνει η μάχη… των μαχών!

Επιβεβαίωσαν το ρόλο του φαβορί και τώρα θα «σφαχτούν» μέχρι τελικής πτώσεως! 

Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν εύκολο απόγευμα, «σκούπισαν» τους Στανίσλας Βαβρίνκα και Τόμι Χάας με 3-0 σετ αντίστοιχα και πέρασαν στα ημιτελικά του Roland Garros. Εκεί, όπου μόνο ο ένας θα βγει «ζωντανός» και θα διεκδικήσει στον τελικό, ενώ ο άλλος θα πάει σπίτι του. 

Ο Ισπανός, κάτοχος του τίτλου και πολυνίκης με επτά τρόπαια στο γαλλικό Grand Slam πέρασε άνετα το εμπόδιο του Ελβετού (6-2, 6-3, 6-1). Ήταν εξαιρετικός στην baseline, έπαιξε επιθετικά και επωφελήθηκε τα πάρα πολλά unforced errors του Βαβρίνκα. Από την άλλη, ο Νόλε που στοχεύει να κατακτήσει το Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του, «εκδικήθηκε» τον Τόμι Χάας (6-3, 7-6, 7-5) για τον πρόωρο αποκλεισμό του στο φετινό Masters του Μαϊάμι. Ο Σέρβος μέτρησε συνολικά 55 winners(!), ενώ και το σέρβις του λειτούργησε υποδειγματικά, φτάνοντας για 12η σερί φορά σε ημιτελικό Grand Slam. 

Οι δύο σημερινοί νικητές έχουν βρεθεί αντίπαλοι στα κορτ συνολικά 34 φορές, με τον Ράφα να οδηγεί… την κούρσα με 19 νίκες. Τελευταίο ραντεβού των δύο ήταν στο φετινό τουρνουά του Μόντε Κάρλο, όπου στον τελικό ο Τζόκοβιτς είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Οι δυο τους είχαν αναμετρήσει και στο περσινό Roland Garros, στον τελικό τότε, με τον Ναδάλ να παίρνει το τρόπαιο στα 4 σετ. Το άλλο «ζευγάρι» του ημιτελικού είναι οι Φερέρ και Τσονγκά. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου