Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Φάκελλος ΟΥΕΦΑ: Η αλήθεια για ΠΑΣ, Παναθηναϊκό


Ο Αποδυτηριάκιας βάζει τα πράγματα σε τάξη και αποκαλύπτει τι πραγματικά έχει γίνει σε σχέση με την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού, την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ.

Επειδή στην Ελλάδα έχει πεθάνει τα τελευταία χρόνια αυτό που λέγεται δημοσιογραφία. Αυτό που λέγεται ρεπορτάζ. Επειδή ελάχιστοι έχουν απομείνει αυτοί που ψάχνουν  την είδηση, τι γίνεται στα μέτωπα. Επειδή το “ρεπορτάζ” βγαίνει απ'ό,τι λέγεται, από το ό,τι τους λένε. Επειδή ο αποδυτηριάκιας, του οποίου η δουλειά δεν είναι η ερευνητική δημοσιογραφία, αλλά κυρίως αυτό που εννοείται σχόλιο, όμως μέχρι ξαβρακώματος. Επειδή πρώτος ο αποδυτηριάκιας απεκάλυψε υπεύθυνα και έγκυρα τι έπαιξε προχθές τη νύχτα στην ΟΥΕΦΑ για ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκό. Επειδή για όλα αυτά, έχουμε και λέμε.

Κατ'αρχήν, είναι απαραίτητο να υποστηρίξω, ότι όλη αυτή η ιστορία της αδειοδότησης είναι ένα σενάριο πραγματικό, αληθινό, όχι φανταστικό και κινηματογραφικό, που εκθέτει διεθνώς τον Παναθηναϊκό.

Μιλάμε για την ομάδα, τον Παναθηναϊκό, του οποίου η ατζέντα, σε επίπεδο αγωνιστικό, έχει μία σαφέστατη υπεροχή σε σύγκριση μ'όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Με μία άλλη κουβέντα, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.

Προχωράμε σε γεγονότα. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός δεν παίρνουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ και σύμφωνα με την αρνητική προταση του εισηγητή.

Σε δεύτερο βαθμο αδειοδοτούνται, παρά τη σταθερά αρνητική εισήγηση του ίδιου ανθρώπου που εκτίμησε τους φακέλλους των δύο ΠΑΕ, Γιάννενα και Παναθηναϊκός.

Σήμερα το ζήτημα βρίσκεται προς το “Όχι” της ΟΥΕΦΑ και για τις δύο ελληνικές ΠΑΕ. Γιατί; Μιλάνε τα γεγονότα. Όχι το πως παρουσιάζει τις εξελίξεις όπως γουστάρει ο καθένας.

Το αρμόδιο όργανο, που το λένε “Ερευνητικό Σώμα” της  ΟΥΕΦΑ, που δεν αποφασίζει αλλά εισηγείται, κατέληξε στο εξής κάργα ανησυχητικό: “Η ελληνική ομοσπονδία ΚΑΚΩΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕ και τις δύο ΠΑΕ”. Τι σημαίνει αυτό; Αυτή δεν είναι απλά μία αρνητική εισήγηση. Το αρμόδιο όργανο της ΟΥΕΦΑ δεν “έγραψε” ΔΕΝ πρέπει να αδειοδοτηθούν οι δύο ελληνικές ΠΑΕ, αλλά ότι ΚΑΚΩΣ τις βρήκε οκέυ η ΕΠΟ.

Αν, δηλαδή, αύριο το Ανώτατο Όργανο της ΟΥΕΦΑ επικυρώσει τις αδειοδοτήσεις της ΕΠΟ, τότε γράφει κανονικά τους συναδέλφους του “Ερευνητικού Σώματος”. Όπως, δηλαδή, οι εφέτες δικαστικοί της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ έγραψαν κανονικότατα τον εισηγητή και τα μέλη της επιτροπής πρώτου βαθμού.

Συμπέρασμα. Παραμύθι ότι κόπηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ούτε κλήθηκε από ΟΥΕΦΑ ο Αλαφούζος για να δώσε διευκρινίσεις. Άλλο παραμύθι αυτό. Το έργο είναι ακόμα ανοικτό, έτσι όπως τα “κατάφερε” η ΕΠΟ.
------------------
Οφείλει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σήμερα κιόλας η ΕΠΟ για το “ΣΤΗΣΙΜΟ” που έκανε στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου