Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Οριστική η απόφαση του Χάινκες


Την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους έλαβε ο Γιουπ Χάινκες, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel». 

Καμία άλλη ομάδα δεν θα προπονήσει στο μέλλον ο Γιουπ Χάινκες, ο οποίος κατάφερε τη φετινή σεζόν να κάνει το τρεμπλ με την Μπάγερν Μονάχου. 

Οι Βαυαροί πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Γερμανίας και του Champions League, παίζοντας παράλληλα θεαματικό ποδόσφαιρο, και ο 68χρονος προπονητής έλαβε μία ιδιαίτερα σημαντική απόφαση. 

«Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αύριο, αφού δεν πρόκειται να καθίσω στον πάγκο άλλη ομάδας. Είχα μια αξιοπρεπή έξοδο από το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος αποτελεί τον διάδοχό του στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης: 

«Ήταν η σωστή επιλογή. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Εάν η διοίκηση δεν είχε βρει προπονητή, τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για εμένα, αλλά και πάλι έχουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Γκουαρντιόλα έχει ένα τέλειο σύνολο να δουλέψει». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου