Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Αποκλεισμός-σοκ για Ναδάλ!


«Βόμβα» μεγατόνων στο Λονδίνο! Ο Ραφαέλ Ναδάλ αποκλείστηκε στο πρώτο γύρο του Wimbledon από τον Στιβ Νταρσίς (Νο 135), για πρώτη φορά στην καριέρα του και μετά από 35 παρουσίες σε Grand Slam!


Ο «εφιάλτης» επέστρεψε και με πιο σκληρό τρόπο για τον Ραφαέλ Ναδάλ! 

Πέρσι έμεινε εκτός Wimbledon από τον δεύτερο γύρο, φέτος αποκλείστηκε μόλις στο πρώτο γύρο του τουρνουά, αφού έχασε 3-0 σετ (7-6, 7-6, 6-4) από τον Στιβ Νταρσίς. 

Δεν του πάει με τίποτα το γρασίδι, με τον Ισπανό να μένει εκτός major τουρνουά τόσο γρήγορα για πρώτη φορά στην καριέρα του και μετά από 35 παρουσίες σε Grand Slam. 

Στο πρώτο σετ αφού αμφότεροι έχασαν αρκετά μπρέικ πόιντ, ο Βέλγος «έσπασε» τον Ναδάλ και σέρβιρε για το σετ. Ωστόσο, ο Ισπανός του «απάντησε» άμεσα και οι δυο τους οδηγήθηκαν εν τέλει στο tie break, με τον Νταρσίς να το παίρνει και να προηγείται! 

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο, με τους δύο αντιπάλους να κρατούν εύκολα το σέρβις τους και το νούμερο πέντε στο κόσμο να κάνει μπρέικ την κατάλληλη στιγμή, σερβίροντας για το σετ. Κι όμως, δεν το πήρε! Γιατί όχι μόνο «έφαγε» μπρέικ μπακ, αλλά στη… ρώσικη ρουλέτα είδε τον Νταρσίς να το παίρνει κι αυτό και να βάζει γερά «θεμέλια» νίκης! 

Δεν μπορούσε ο Ράφα! Δεν είχε ούτε την ψυχολογία, αλλά ούτε και την φυσική δύναμη για να το γυρίσει, αφού αντιμετώπιζε κι ένα πρόβλημα στο ταλαιπωρημένο του γόνατο. Αποτέλεσμα; Το νούμερο 135 στον κόσμο έκανε νωρίς μπρέικ, κράτησε το σέρβις του σχετικά εύκολα κι έφτασε στη σπουδαία νίκη, για πρώτη φορά κόντρα σε κάποιον από το Top-5! 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου