Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Λάσμε ήταν και (μάλλον) πάει…


Πολύ δύσκολο ως απίθανο θεωρείται να παραμείνει ο Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό μετά τη μη ανταπόκρισή του στη βελτιωμένη πρόταση της ΚΑΕ και λόγω των απαιτήσεών του.

Λιγοστές ως μηδαμινές είναι πλέον οι πιθανότητες να παραμείνει ο Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό. Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν ανταποκρίθηκε στη βελτιωμένη πρόταση της ΚΑΕ, που πλησίαζε το ένα εκατ. δολάριο ετησίως. Αντ’ αυτού, ο εκπρόσωπός του εμμένει στις απαιτήσεις του που αγγίζουν το 1,5 εκατ. δολάρια το χρόνο και κρίθηκαν εξ αρχής υπέρογκες από τους νταμπλούχους Ελλάδος. 

Αν δεν υπάρχει κάποια θεαματική αλλαγή δεδομένων από την πλευρά του 30χρονου άσου, ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας θα αποτελέσει παρελθόν (με πιθανότερο προορισμό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και οι «πράσινοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις για τη θέση «5». Όπως λένε, άλλωστε, φέτος αποδείχτηκε πως ουδείς είναι αναντικατάστατος και το ίδιο ισχύει με τον Στεφάν Λάσμε. 

Η διοίκηση της ΚΑΕ δεν πτοείται από αυτή την απώλεια και ετοιμάζει αντεπίθεση. Επίκειται η ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Τζέιμς Γκιστ και όχι μόνο... 

Βέβαια, σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πράσινη ΚΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζέιμς Γκιστ, αφού οι δύο πλευρές τα 'χουν βρει σε όλα για να πορευτούν μαζί και στο μέλλον.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου