Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η «απάντηση» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός


Στην αντεπίθεση πέρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

«Χαρτοπόλεμος» δίχως τέλος! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, περνώντας στην αντεπίθεση και μάλιστα με ειρωνικό ύφος! 

«Αυτό το κάνουν συνεχώς με τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και των συκοφαντιών, με εμφανή σκοπό να μειώσουν τις άξιες νίκες του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών», αναφέρεται μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία και καταγγέλλει τη συνήθη τακτική των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, με σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Αυτό το κάνουν συνεχώς με τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και των συκοφαντιών, με εμφανή σκοπό να μειώσουν τις άξιες νίκες του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών και να καλύψουν έτσι τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας τους. Στο παρκέ δεν κοροϊδεύεις κανέναν, αλλά προφανώς το αγνοούν. 

Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει στη δεδομένη επιθυμία τους για αποχώρηση όλων των ισχυρών προέδρων του Παναθηναϊκού, με σκοπό να παίζουν μόνοι τους. 

Τέλος, δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό την επανεμφάνιση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο προσκήνιο, μετά τη σιωπή τους σε σοβαρά θέματα των τελευταίων ημερών, για τα οποία εμείς μιλήσαμε πρώτοι και κινητοποιήθηκε το ίδιο το ελληνικό κράτος». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου