Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Πάει... παράταση για την άδεια!


Η ΟΥΕΦΑ απέρριψε τον ΠΑΣ και μέσα στην εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα παραστεί σε ειδική επιτροπή για να διεκδικήσει την συμμετοχή του στο Europa!

Καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας οι πληροφορίες σχετικά με την αδειοδότηση ΠΑΣ και Παναθηναϊκού δεν έβγαιναν ούτε με το... σταγονόμετρο. Το Σάββατο, όμως, προέκυψε ότι οι ελεγκτές εισηγήθηκαν αρνητικά για τις δύο ομάδες. Η εισήγηση μπορεί είναι αρνητική, ωστόσο, θα κατατεθεί στην επιτροπή licensing και financial fair play της ΟΥΕΦΑ, η οποία θα πάρει την τελική απόφαση και θα ενημερώσει στο τέλος της άλλης εβδομάδας την ΕΠΟ. 

Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη... ζωντανός, καθώς ειδική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ κάλεσε τους «πράσινους» σε ακρόαση στα μέσα της εβδομάδας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκπροσωπεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το «τριφύλλι». Από τα όσα θα ειπωθούν σε αυτή την ακρόαση, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ ή αν θα ακυρώσει την απόφαση και για τον Παναθηναϊκό.

Αν η ειδική επιτροπή δεν πειστεί από τα όσα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τότε θα ανάψει εκ νέου... κόκκινο και το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο της Σούπερ Λίγκας, θα καταλήξει στα χέρια της Σκόντα Ξάνθης.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου