Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η μεγάλη επιτυχία του Λάκη Λαζόπουλου περιοδεύει στην Αμερική και τον Καναδά


Μετά τη μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, τον Μάιο του 2012, το «Sorry I’m Greek» ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για τους Έλληνες της Αμερικής και του Καναδά.

Η περιοδεία της παράστασης, την οποία γράφει, σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, έχοντας μαζί του στη σκηνή 6 ηθοποιούς και 3 μουσικούς, θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου από τη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, οι σταθμοί της περιοδείας έχουν ως εξής:

Παρασκευή, 14 Ιουνίου, Νέα Υόρκη, TOWN HALL THEATER
Σάββατο, 15 Ιουνίου, Ατλάντικ Σίτι, TROPICANA CASINO
Κυριακή, 16 Ιουνίου, Σικάγο, COPERNICUS CENTER
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, Τορόντο, THE MUSIC HALL
Σάββατο, 22 Ιουνίου, Μόντρεαλ, THEATRE OUTREMONT 
Κυριακή, 23 Ιουνίου, Βοστώνη, BACK BAY EVENTS CENTER


Μέσα από τον τσολιά, ξεφυτρώνουν πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας τα οποία διηγούνται στο ελληνικό, κατά βάση, κοινό τις ιστορίες τους και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ του τι συνέβη και φτάσαμε ως εδώ: Στην οικονομική αλλά και πολιτική κρίση. 

Το «Sorry… Ι’m Greek» έχει την έννοια του sorry αλλά κυρίως την έννοια του «Sorry… θέλουμε να σας μιλήσουμε». Το sorry είναι μία φράση που θα ακούσουν οι ξένοι - γιατί αυτό θα ήθελαν να ακούσουν. Με την ευκαιρία αυτή, όμως, θα μπορέσουν οι ήρωες της παράστασης, μέσα από τις ιστορίες τους, να εκφράσουν και το δίκιο των Ελλήνων αλλά και να ανοίξουν στο μυαλό των θεατών την πόρτα που έκλεισαν μέσα στα χρόνια οι πρακτικές και οι λανθασμένες πολιτικές των κυβερνώντων στην Ελλάδα.
  
Θα μιλήσουν οι Έλληνες! Και θα πουν, χωρίς περιστροφές, για όλα αυτά που τους οργίζουν και που βλέπουν να χάνονται. Από τη χώρα τους, τα σπίτια τους, τις καρδιές τους. Θα μιλήσουν οι Έλληνες, μέσα από τους 10 ρόλους που θα ταξιδέψει στην Ευρώπη ο Λάκης Λαζόπουλος σε μια περιοδεία… πολιτική, χωρίς όμως πολιτικούς και κυνήγι ψήφων. Δέκα χαρακτήρες, γνωστοί αλλά και καινούργιοι, θα εξηγήσουν την εντός της Ελλάδος κατάσταση. Με χιούμορ και αλήθεια.   

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου