Σελίδες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Κόκκινος» ο Λουίς Αλμπέρτο!


Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουίς Αλμπέρτο! Ο νεαρός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, το βράδυ της Παρασκευής και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Μπορεί να «τράβηξε» πολύ, αλλά τέλος καλό όλα καλά για τη Λίβερπουλ και τον Λουίς Αλμπέρτο. 

Η Σεβίλλη έκανε αποδεκτή την πρόταση των 7,5 εκατ. ευρώ από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και ο 20χρονος άσος διέκοψε τις καλοκαιρινές του διακοπές για να βρεθεί στην Αγγλία και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ανοίγοντας νέο, μεγάλο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Ο Λουίς Αλμπέρτο πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ που είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, φόρεσε την κόκκινη φανέλα και «πόζαρε» στον φωτογραφικό φακό, ανήκοντας πλέον κι επίσημα στη Λίβερπουλ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει πολυετή διάρκεια, χωρίς να γίνεται διευκρίνιση. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λουίς θα είναι μαζί μας από τη νέα σεζόν. Έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητούσαμε και ο χαρακτήρας του, ταιριάζει σε παίκτη της Λίβερπουλ. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να βελτιωθεί και να αναπτύξει το ταλέντο του» ήταν τα λόγια του προπονητή των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς. 

england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου