Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Επιτέλους μαζέψτε τον Γιαννακόπουλο»


Κάλεσμα στις αρμόδιες αρχές να τιμωρήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απευθύνουν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με ανακοίνωσή τους. «Μαζέψτε τον!», αναφέρουν.

Φουντώνει για τα καλά ο «πόλεμος» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με ανακοίνωσή τους καλούν τα αρμόδια όργανα να τιμωρήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέροντας περιστατικά που έχει πρωταγωνιστήσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

«Οι συμπεριφορές του εν λόγω κυρίου παραμένουν χωρίς συνέπειες. Αναρωτιόμαστε από πού αντλεί αυτή την ιδιότυπη ασυλία. Επιτέλους, μαζέψτε τον!», καταλήγει η ανακοίνωσή τους. 

Αναλυτικά αναφέρει…

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός: 

1) Τον Φεβρουάριο 2013 μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ επιτέθηκε στους διαιτητές στα αποδυτήριά τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ο εφευρέτης της αλητείας» και απειλώντας τους ότι «θα τον βρουν μπροστά τους». 

2) Λίγες μέρες αργότερα, στον τελικό κυπέλου αποκάλεσε τον Ολυμπιακό από τηλεοράσεως «σύλλογο της βρωμιάς». 

3) Μέσα επικοινωνίας ιδιοκτησίας του συνεχίζουν να λειτουργούν ως μέσα εκτόνωσης της μανίας του και εκφοβισμού. 

4) Στο χθεσινό δεύτερο τελικό εισέβαλε πάλι στα αποδυτήρια των διαιτητών (στο ημίχρονο!!!) με πρόθεση να τους τρομοκρατήσει και τους επιτέθηκε λέγοντας «Φούφη γ……, π…… γιε θα σε γ….., δεν θα φύγεις από εδώ». Μάλιστα φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα σκάγια πήραν και τον κομισάριο του αγώνα. 

Οι συμπεριφορές του εν λόγω κυρίου παραμένουν χωρίς συνέπειες. Αναρωτιόμαστε από πού αντλεί αυτή την ιδιότυπη ασυλία. 

Επιτέλους, μαζέψτε τον! 

Παναγιώτης Αγγελόπουλος Γιώργος Αγγελόπουλος

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου