Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο μαθητής Ράιαν


Μετά τον στρατιώτη Ράιν, πλέον έχουμε και τον... μαθητή Ράιαν! Φωτογραφία με τον Ράιαν Γκιγκς σε ρόλο μαθητή να διαβάζει, προκειμένου να δώσει εξετάσεις για την άδεια προπονητή της UEFA, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Γκάρι Νέβιλ. (photo)

Ο Ράιαν Γκιγκς, βαδίζοντας στα 40 του χρόνια, βλέπει πως η μέρα που θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πλησιάζει. Έτσι ήδη έχει αρχίσει τα μαθήματα προκειμένου να πάρει την άδεια προπονητή και να μείνει στα γήπεδα, από άλλο πόστο.

Μάλιστα, φαίνεται να το έχει πάρει και πολύ "ζεστά" το θέμα, μιας και περνάει αρκετές ώρες διαβάζοντας τακτικές και αναλύσεις ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του πρόσφατα είχε πει πως: "Όποιος έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια έγινε προπονητής, έχει παραδεχθεί πως το να παίζεις είναι πολύ πιο εύκολο. Οι παίκτες πηγαίνουν στην προπόνηση στις 9 και στις 12 είναι σπίτια τους".

Είναι δεδομένο πως με το που πάρει την άδεια του, η Μάντσεστερ θα του προτείνει να συνεχίσει από κάποιο προπονητικό πόστο.

Ο φίλος του Ουαλού και πρώην συμπαίκτης του, Γκάρι Νέβιλ, ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία στο twitter με τον Γκιγκς να φαίνεται πολύ συγκεντρωμένος, την ώρα που σημείωνε τακτικές στο μπλοκάκι του:


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου