Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ οι πρωτοκλασάτοι σταρ! Η Μενεγάκη, ο Λιάγκας, ο Αρναούτογλου, η Τσαπανίδου και οι άλλοι!


Ή το κανάλι προσπαθεί να την πιέσει ώστε να δεχθεί την όποια βαριά μείωση θα υπάρξει και πρόκειται απλά για διαπραγματευτικό κόλπο ή όντως τα πράγματα δεν είναι καλά για την «ωραία Ελένη». Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στο κανάλι της Κάντζας δεν είναι καλό και οι αποχωρήσεις μέρα με την ημέρα πληθαίνουν, δείγμα του ότι λεφτά δεν υπάρχουν… Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένη είναι η Ελένη να βάλει νερό στο κρασί της και λιγότερα χρήματα στην τσέπη της την επόμενη σεζόν, αφού μέχρι και φέτος διατηρούσε το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ελληνική τηλεόραση.

Στην αναμονή

Πρόβλημα με το συμβόλαιό της έχει επίσης η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον ALPHA. H παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», αν και έχει μιλήσει με το κανάλι, έχει αποδεχθεί τη νέα μειωμένη πρόταση, βρίσκεται όμως ακόμα σε αναμονή. Πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο ραντεβού της είναι με την ολοκλήρωση της εκπομπής της στις 20 Ιουνίου.

Όσο για τον Νίκο Μουτσινά, παρά το γεγονός ότι υπήρχε κάποια δυσαρέσκεια από τον παρουσιαστή αναφορικά με το «Δέστε τους» και τον «Αδύναμο Κρίκο» που δεν έγινε, φαίνεται πως η κατάσταση εξομαλύνεται. Μάλιστα, στο «ΟΛΑ», ο ίδιος ο Μουτσινάς είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι συνεχίζει στον ALPHA: «Βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα, θέλω συνεχώς να συμβαίνει κάτι. Συζητήσαμε αρκετά με τον ALPHA, καταλήγουμε σιγά σιγά, ωραίο θα είναι ό,τι και να είναι. Τώρα είμαστε σε συζητήσεις για να καταλήξουμε. Κάτι καλό θα είναι πάντως... ή το “Δέστε τους” θα συνεχίσει ή κάτι άλλο».

Η Ναταλία Γερμανού έχει επίσης θέμα, αλλά ως γνωστόν το αν θα συνεχίσει ή όχι του χρόνου είναι κάτι που θα το μάθει τελευταία, μιας και η εκπομπή της ρίχνει τελευταία αυλαία. Φυσικά, όλα εξαρτώνται και από το τι θα γίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα παραμείνει στο κανάλι, αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποια εκπομπή.

Στο ενημερωτικό κομμάτι, Μάνεσης και Σρόιτερ συνεχίζουν κανονικά στα δελτία βάσει συμβολαίου και θα αποφασιστεί κατά πόσο θα διατηρήσουν και του χρόνου τις εκπομπές τους. Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο, είναι ο μόνος που έχει εξασφαλίσει την κουρελού του για την επόμενη σεζόν με τέσσερα «Τσαντίρια» και πολύ «Διά ταύτα», τη νέα σειρά α λα «Ορκιστείτε παρακαλώ».

Τι ξημερώνει στο Πρωινό (mou)

Στο MEGA, το meg-άλο πρόβλημα είναι το «Πρωινό mou» και το μέλλον ταυτόχρονα των δύο παρουσιαστών του, της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ακόμη μια σεζόν τελειώνει και κανείς από τους δύο δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη χρονιά. Αν και έχουν γίνει διάφορες κρούσεις στον Γιώργο αναφορικά με latenightshow είτε μόνος του είτε μαζί με τον Γρηγόρη –ιδέα που μάλλον έχει εγκαταλείφθηκε–, στη Φαίη δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα ακόμη. Πάντως, στο κανάλι είτε ο Γιώργος μεταπηδήσει σε άλλη ζώνη είτε όχι, το MEGA ΘΑ τους ήθελε ακόμη ένα χρόνο μαζί ως τηλεοπτικό ζευγάρι, ενώ για το κανάλι δεν τίθεται θέμα ή το βραδινό ή το πρωινό κι ας έχει ο Λιάγκας άλλη άποψη. Οι συζητήσεις, πάντως, αναμένεται να τερματιστούν περί τα μέσα προς τέλη Ιουλίου, ενώ το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή παρατείνεται για μία με δύο εβδομάδες φέτος αντί για τις 14 Ιουνίου που ήταν να ολοκληρωθεί.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, πάντως, λήγει και το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το Μεγάλο Κανάλι και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με τον παρουσιαστή. Πάντως, η ιδέα του να κάνουν με τον Γιώργο Λιάγκα μαζί εκπομπή φαίνεται πως πέφτει στο κενό. Όσο για την Όλγα Τρέμη και τα σενάρια αντικατάστασής της κινούνται στη σφαίρα περισσότερο της φαντασίας, αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή τής «τρώει» τη θέση είτε η Μαρία Σαράφογλου είτε η Σία Κοσιώνη.
Στον ΑΝΤ1 δεν ισχύουν καν τα όσα γράφονται για την ανανέωση του Γιώργου Παπαδάκη, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ για άλλον ένα χρόνο ακόμα.

Οι αλλαγές

Στον ΣΚΑΪ πληροφορίες θέλουν τους περισσότερους παρουσιαστές να έχουν ήδη υπογράψει νέα συμβόλαια. Άλλωστε, για τους ίδιους δεν τίθεται θέμα ανανεώσεων από τη στιγμή που δεν υπάρχει αποχώρηση. Λυριτζής - Οικονόμου, Αυτιάς, Ευαγγελάτος, Κοσιώνη συνεχίζουν κανονικά. Μια μικρή αμφιβολία υπάρχει για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Σταμάτη Μαλέλη και ενδεχομένως η αλλαγή πλεύσης του STAR να είναι κάτι που να την ενδιέφερε.

Στο STAR, τέλος, αναμένονται και οι μεγαλύτερες αλλαγές φέτος. Αν και τα μόνο συμβόλαια που λήγουν είναι αυτό της Χριστίνας Λαμπίρη και του Θοδωρή Δρακάκη, θεωρητικά υπάρχει με όλους τους παρουσιαστές θέμα, καθώς μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου ικανοποιεί τις ρήτρες που θέτει το κανάλι αναφορικά με τα ποσοστά τηλεθέασης. Λέγεται πως η Ελεονώρα Μελέτη ήδη έχει συμφωνήσει με τον Σταμάτη Μαλέλη για νέο κόνσεπτ, ενώ και ο Φώτης με τη Μαρία έδωσαν τα χέρια για την επόμενη σεζόν με το ίδιο κόνσεπτ και στην ίδια ζώνη και με ελαφρώς μειωμένες τις δικές τους αποδοχές.

newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου