Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Του Παναιτωλικού το... κάγκελο!


Το... Αγρινιώτικο αίμα, τα κάγκελα του Πανθεσσαλικού, ο killer Κουτσοσπύρος και ο... οπαδός Δάρλας! Το gazzetta αναλύει την... ιστορία μιας φωτογραφίας! 

Στην πρώτη τους... νιότη στον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν στα χρόνια της απαξίωσης. Στα πέτρινα χρόνια που ο σύλλογος του Αγρινίου ήταν στην (τότε) Γ' εθνική μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ταλέντα που ξεχώρισαν και άνοιξαν τα φτερά τους. Ο Φίλιππος Δάρλας έκανε το... άλμα προς τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος πιο σταδιακά πέρασε κι αυτός από την Σούπερ Λίγκα ως μέλος της Καλλιθέας και του Ατρομήτου.

Τα χρόνια πέρασαν, οι δύο τους έκαναν διάφορα περάσματα από άλλες Ελληνικές ομάδες ώσπου ξανασυναντήθηκαν στην πρώτη τους αγάπη! Το περασμένο καλοκαίρι, με το κλίμα βαρύ από τον υποβιβασμό αλλά και τον Παναιτωλικό να έχει... διαλύσει μετά την απόφαση του Φώτη Κωστούλα να εγκαταλείψει αποφασίστηκε ότι στην ομάδα υπήρχε ανάγκη να μπει ξανά... ντόπιο αίμα! «Παίκτες που θα πονούσαν την φανέλα λίγο παραπάνω» ήταν το σχετικό moto της εποχής.

Δάρλας και Κουτσοσπύρος τελικά βρήκαν θέση στην ενδεκάδα του Παναιτωλικού έστω κι αν στα περισσότερα ματς δεν ήταν στο βασικό πλάνο. Όμως βοήθησαν τα μέγιστα, έβγαλαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και πλέον είναι διπλά υπερήφανοι για ό,τι έγινε το βράδυ της Τετάρτης μιας και η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας τους κέρδισε την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια!

Η φωτογραφία που ο Κουτσοσπύρος πανηγυρίζει το... χρυσό γκολ στον Βόλο και ο Δάρλας όχι μόνο ως παίκτης, αλλά κυρίως ως οπαδός των «καναρινιών» φτάνει στο κάγκελο του Πανθεσσαλικού για να πανηγυρίσει σίγουρα θα μείνει χαραγμένη για πολλά χρόνια στο μυαλό των δύο, αλλά και των χιλιάδων φίλων του Αγρινιώτικου συλλόγου! 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου