Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Σαρρής διαγράφει Ηράκλειο και Κιλκίς!


Η ΕΠΟ αντεπιτίθεται! Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη όπου θα προαναγγείλει την διαγραφή των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς από τα μητρώα της ΕΠΟ!

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (12/6) στις 15:00, στην οποία πρόκειται να αναφέρει πως θα γίνει διαγραφή των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς από τα μητρώα της ΕΠΟ. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, απαιτείται απόφαση Γενικής Συνέλευσης, με πλειοψηφία 3/4 των μελών της, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού. Όπερ σημαίνει πως με δεδομένο ότι η ΕΠΟ έχει 56 Ενώσεις, για να «περάσει» απόφαση διαγραφής θα πρέπει να την υπερψηφίσουν 42 Ενώσεις. Την Τρίτη (11/6), στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, παρέμβαση υπέρ του νυν Διοικητικού Συμβουλίου έκαναν 43 Ενώσεις, άρα οριακά υπάρχει πλειοψηφία.

Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ είναι για τις 28 Ιουνίου, ωστόσο αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία θα αποφασιστεί η διεξαγωγή έκτακτης Γ.Σ. με μοναδικό θέμα τη διαγραφή των συγκεκριμένων Ενώσεων. Πρακτικά βέβαια αυτό θα επιφέρει και την μη δυνατότητα συμμετοχής των ΟΦΗ και Εργοτέλη στο καινούριο πρωτάθλημα. Θα υπάρχει πάντως το... παράθυρο του να πάρουν μεταγραφή σε άλλη Ένωση.

Ακόμα το άρθρο 16 του καταστατικού της ΕΠΟ προβλέπει ότι «τα σωματεία που είναι μέλη της ως άνω ένωσης (σ.σ. που έχει διαγραφεί) και τα οποία είναι αναγνωρισμένα από την ΕΠΟ μπορούν να υπαχθούν σε γειτονική Ένωση εντός εξήντα (60) ημερών από την απόφαση περί διαγραφής, άλλως διαγράφονται». Όλα αυτά καταδεικνύουν πως η κόντρα των δύο πλευρών καλά κρατεί και πως θα φτάσει στα άκρα!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου