Σελίδες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Πρώτη διπλή προπόνηση για Ξάνθη


Η πρώτη διπλή προπόνηση της Ξάνθης για φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με πρόγραμμα το πρωί και το απόγευμα. Εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Τριάδης.

Νωρίς το πρωί αλλά και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας έκαναν ασκήσεις που είχαν αερόβιο χαρακτήρα. Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης κορμού ενώ το απόγευμα το «μενού» περιλάμβανε αερόβιες ασκήσεις με μπάλα. Ο Παναγιώτης Τριάδης δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του απέχοντας από το κανονικό πρόγραμμα λόγω αμυγδαλίτιδας.

Στο μεταξύ την Ξάνθη στην κλήρωση της Δευτέρας για την προκριματική φάση του Europa League θα εκπροσωπήσουν στην Νιόν της Ελβετίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου. Τέλος οι δύο διεθνείς παίκτες της με την Εθνική ομάδα Κ-20 Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος ήταν στην αποστολή της νικηφόρας πρεμιέρας (2-1 το Μεξικό) στο Μουντιάλ της Τουρκίας, με τον επιθετικό της ξανθιώτικης ομάδας να αγωνίζεται στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου