Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κωστούλας: « Οι επόμενες θα είναι ψυχοφθόρες»


Για τα όσα συνέβησαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αρνούμενος παράλληλα το γεγονος ότι υπήρξε υπαιτιότητα του Παναιτωλικού μίλησε ο πρόεδρος των «καναρινιών» Φώτης Κωστούλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γεγονός»:

Για τις κατηγορίες εναντίον της ομάδας του: «Πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να δικαστούμε σύμφωνα με το άρθρο 22 που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Στο άρθρο αυτό περιγράφεται με σαφήνεια μια κατάσταση υπαιτιότητας, μια ευθύνη της ομάδας στο να διαστρεβλωθεί η διεξαγωγή και το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Εμείς δώσαμε σκληρή μάχη για να γίνουν τα πάντα σωστά στη διάρκεια του αγώνα και για το λόγο αυτό τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου δέχτηκε και να συνεχίσει.

Μετά, οι ανακοινώσεις μας που απέφυγαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, η συμπεριφορά μας, το γεγονός ότι αμέσως πιάστηκαν οι υπαίτιοι, δείχνουν τις προθέσεις μας και δεν θυμίζουν αυτά που γίνονται σε ανάλογες περιπτώσεις. Εμείς κινηθήκαμε με όλα τα μέσα προς το σωστό και αυτό είναι γνωστό. Δεν μπορώ να φανταστώ λοιπόν ότι θα δικαστούμε με αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω κιόλας, όλα τα περιμένω, αλλά δεν το νομίζω».

Για το πότε πρόκειται να βγει η απόφαση: «Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει μετά τα play offs. Νομίζω ότι για να συγκεντρωθούν τα στοιχεία και να ετοιμάσει ο αθλητικός εισαγγελέας την υπόθεση θα χρειαστεί κάπου μια εβδομάδα (σ.σ. από την 13/6). Το κακό είναι ότι πάμε καλά αγωνιστικά και έπρεπε να έχουμε εκεί το νου μας και πάλι, με κάποιο τρόπο, έχουμε άλλα πράγματα να ασχολούμαστε».

Για τις σχέσεις του με τους οπαδούς: «Νομίζω ότι προέχει η ηρεμία στην ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι και ψυχοφθόρες. Δεν πρέπει να ανακινήσουμε τώρα κανένα θέμα. Όταν θα έχουμε χρόνο και θα φτάσουμε στο στόχο μας, έχουμε καιρό για τα πάντα».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου