Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κρόιφ: "Να πουληθεί ο Μέσι"


Ο Γιόχαν Κρόιφ πιστεύει πως η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι, τώρα που απέκτησε τον Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον Γιόχαν Κρόιφ.

"Με την μεταγραφή του Νεϊμάρ, ενώ θα εξέταζα την πιθανότητα πώλησης του Λιονέλ Μέσι. Άλλοι θα συμφωνούσαν με αυτό, άλλοι όχι", τόνιζε ο Ολλανδός και συνέχιζε με εξηγήσεις για το σκεπτικό του.

"Μιλάμε για μία ομάδα, είναι ποδοσφαιριστές... παίζονται πολλά. Για αυτό είναι δύσκολο να ελέγχεις ένα τόσο κορυφαίο σύνολο".

"Τα ελεύθερα χτυπήματα για παράδειγμα. Ο Νεϊμάρ είναι πολύ καλός σε αυτά, ο Μέσι έχει επίσης αποδείξει το ίδιο. Ποιος θα τα εκτελεί; Επίσης, είναι το γεγονός πως Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα είναι με την Nike, ενώ ο Μέσι είναι με την Adidas. Αυτές είναι καταστάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα".

"Για τον Νεϊμάρ θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Είναι ταλαντούχος, αλλά θα δούμε πως θα συνεργάζεται με τον καθένα. Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα. Μπορεί να εξελιχθεί αρνητικά. Είναι ένα ρίσκο. Εγώ δεν θα τον έπαιρνα".

Ο Μέσι δεν είχε καλές σχέσεις ούτε με Μπόγιαν, Ιμπραχίμοβιτς, Ετο'ό και Βίγια. Οι τρεις έφυγαν και ο Βίγια (ο 4ος) πιθανότατα θα φύγει.

Ο Κρόιφ σχολιάζει για αυτό: "Ανάλογα πως το βλέπεις. Μπορεί να σου φαίνεται ο Μέσι και δικτάτορας. Όταν μπορείς να είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, σε κάθε ματς θα πρέπει σαν δικτάτορας στο γήπεδο. Αυτό γιατί δεν σε νοιάζει μόνο η ομάδα, αλλά και ο εαυτό τους".

"Η πίεση έτσι είναι μεγάλη για τον Μέσι, καθώς όλοι στην εξέδρα θέλουν να τον δουν να κάνουν θαύματα. Για να κάνει λοιπόν θαύματα, πρέπει να πάντα γενικά να δουλεύουν για αυτόν".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου