Σελίδες

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ειδηση ΒΟΜΒΑ: Η Τατιάνα ζήτησε να σταματήσει η εκπομπή της!


Η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση καθώς τουλάχιστον πέντε στενοί της συνεργάτες έφυγαν από την εκπομπή, επιλέγοντας την εθελουσία έξοδο στο STAR

Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου απευθύνθηκε στη διεύθυνση του σταθμού ζητώντας αντι να σταματήσει η εκπομπή της στις 12 Ιουλίου, να σταματήσει νωρίτερα μέχρι ν ανασυγκροτηθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν. Καθώς είναι σίγουρο ότι η Τατιάνα Στεφανίδου αποτελεί για το κανάλι του Star υπολογίσιμη δύναμη και θεωρείται δεδομένο ότι η εκπομπή της «Μίλα» θα συνεχίσει και του χρόνου στην ίδια ζώνη.

«Στο Star είναι πολύ ευχαριστημένοι με την Τατιάνα Στεφανίδου και την πορεία της εκπομπής της. Εξάλλου δεν μπορείς παρά να εκτιμάς μια παρουσιάστρια που δουλεύει το ίδιο σκληρά με τους συνεργάτες της και γνωρίζει το καθετί στην εκπομπή της , παίρνοντας η ίδια προσωπικά τηλέφωνο όλα τα πρόσωπα τα οποία θέλει να έρθουν ως καλεσμένοι. Η Τατιάνα δουλεύει σαν τον τελευταίο ρεπόρτερ και αυτό μόνο σεβασμό προκαλεί σε όλους. Ήδη δύο νέοι συνεργάτες προστέθηκαν στην ομάδα της προκειμένου να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα και να μπορέσει η εκπομπή να βγάλει τη σεζόν αξιοπρεπώς και από τη νέα σεζόν θα δούμε τι θα γίνει» δηλώνει στο tvshow πηγή από το κανάλι που ξεκαθαρίζει ότι « Η Τατιάνα παραμένει στο δυναμικό του Star και συνεχίζει δυναμικά έχοντας την στήριξη του σταθμού»

Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη-Tvshow

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου