Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Άνοιγμα σε Τσέλσι και Σίτι ο Καβάνι


Ο επιθετικός της Νάπολι με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως θέλει να φύγει από την ιταλική ομάδα για χάρη της Τσέλσι ή της Μάντσεστερ Σίτι. 

Ήδη από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού ο Έντινσον Καβάνι αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα με τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης να βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του.
Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Τσέλσι έχουν πραγματοποιήσει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές.

Ο ίδιος ο παίκτης σε μία προσπάθεια να πιέσει κι αυτός με τη σειρά του τις εξελίξεις με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως επιθυμεί να μεταγραφεί σε μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Τσέλσι.

«Δεν ξέρω αν έχει φτάσει κάποια προσφορά για μένα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα ήθελα να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες είτε του Μανουέλ Πελεγκρίνι είτε του Ζοσέ Μουρίνιο. Όταν έρθει η ώρα θα ήθελα να παίξω σε έναν από αυτούς τους δύο συλλόγους, καθώς σαν παιδί πάντοτε το ονειρευόμουν», τόνισε ο Καβάνι, ο οποίος πρόσθεσε πως για την ώρα είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουρουγουάης για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου