Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Φεύγουν τα... βαριά χαρτιά!


Ο Ολυμπιακός... αλλάζει σελίδα με τους Βασίλη Σπανούλη, Κάιλ Χάινς να «αποχαιρετούν» το «μεγάλο λιμάνι».
Οι ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων» Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα παρεκλείνουν της συγκρατημένης οικονομικής πολιτικής, που ακολουθούν από το 2011, και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συζητήσεις με τον κοινό ατζέντη των δύο παικτών, Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν βρέθηκε «χρυσή τομή».
Ο Σπανούλης ζητάει να μην μειωθεί το συμβόλαιο των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, που εισέπραττε τα προηγούμενα τρία χρόνια, εάν δεν πάρει αύξηση. Οι απαιτήσεις του «Κιλ Μπιλ» κρίνονται υπερβολικές από την διοίκηση του Ολυμπιακού με δεδομένα την αύξηση της φορολογίας – είναι 75% επί των συνολικών αποδοχών – την οποία στις περιπτώσεις των συμβολαίων των παικτών καλύπτει η ομάδα, αλλά και τις οικονομικές συνθήκες, που επικρατούν στην χώρα. Όλα δείχνουν ότι ο Σπανούλης θα πάρει τον δρόμο της «μετανάστευσης» με πιθανότερο προορισμό την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, που έχει ως πρώτο στόχο στο μεταγραφικό «παζάρι» τον Λαρισαίο γκαρντ, όπως είχε αποκαλύψει από τις 3 Μαίου το pamesports.gr.
Ο Χάινς από την πλευρά του, μετά από δύο χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, στα οποία... εκτόξευσε την μετοχή του στα ύψη, θέλει γενναία αύξηση αποδοχών και από τα 250.000 ευρώ ετησίως, που ήταν το συμβόλαιο του, να υπογράψει νέο έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αμερικανού σέντερ, γιατί θεωρεί ότι εκτός από τα έξτρα χρήματα, που απαιτούνται για να κρατήσει τον Χάινς, θα χαλάσει και τις οικονομικές ισορροπίες στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και την γενικότερη συγκρατημένη οικονομική πολιτική που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια.
Ο επόμενος «σταθμός» του 27χρόνου Αμερικανού σέντερ δεν έχει διευκρινιστεί ποιός θα είναι. Εάν θα είναι κοινή η διαδρομή του με την διαφαινόμενη του Σπανούλη ή διαφορετική. Σίγουρα, όμως, ο Χάινς θα έχει προτάσεις, καθώς όπως προαναφέραμε στον Ολυμπιακό «έφτιαξε» το όνομα του. Το pamesports.gr έχει αναφέρει από τις 28 Μαίου την πρόταση, που έχει στα... χέρια του ο Χάινς από την Φενέρμπαχτσε.
Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν η «χημεία» των «ερυθρόλευκων» της νέας σεζόν θα αλλάξει ριζικά. Δεδομένοι στην παρούσα φάση είναι οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιώργος Γεωργάκης. Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να αποχωρήσει μόνο για ομάδα του ΝΒΑ, που θα καταβάλει στον Ολυμπιακό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ πιθανότατα θα παραμείνουν οι Στράτος Περπέρογλου, Γκιόργκι Σερμαντίνι. Η παραμονή του Έισι Λο έχει μπει σε αμφισβήτηση τις τελευταίες ημέρες μετά τις πληροφορίες, που θέλουν ρωσική ομάδα να του έχει προσφέρει συμβόλαιο έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. 
pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου