Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Το συγκινητικό "αντίο" του Λάκη Λαζόπουλου στο "Τσαντίρι"


Δείτε τι είπε...!

Η αυλαία έπεσε για το "Τσαντίρι" και όπως είπε και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα το ξαναδούμε τουλάχιστον σε...τακτική μορφή: 

"Ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε...Δεν πρόκειται να σας πω τι περάσαμε για να φτάσουμε ως εδώ. Ζήσαμε τόσα ωραία βράδια, με δυσκολίες...Με εμένα στα down μου, αλλά τα ξέχναγα όλα. Δεν χανόμαστε. 

Του χρόνου το "Τσαντίρι" θα εμφανιστεί σε τέσσερις πόλεις εκτός Αθηνών...! Εκεί που δεν θα το περιμένεις, τσακ θα επανέρχομαι"!

Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί. Όλους τους συντελεστές της εκπομπής, αυτούς που έβρισκαν τα βίντεο...Κάθε φορά προλαβαίνω την εκπομπή αυτή στο δευτερόλεπτο... To καλοκαίρι έχουμε τα γυρίσματα νέα σειρά "Δια ταύτα" θα προβληθεί ΟΤΕ TV και μετά στον ALPHA...

Ο Λαζόπουλος ευχήθηκε Καλό καλοκαίρι στους συνεργάτες του, παίζοντας ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκαν όλοι όσοι δουλεύουν για την εκπομπή!

"Έτσι γίνεται μια εκπομπή...! Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για τις μέρες και τις νύχτες που σας πίεζα. Συνδεόμαστε τώρα με την ΕΡΤ για να δώσουμε εκεί σε αυτούς το κλείσιμο της εκπομπής..."

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου