Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Υπογράφει στον Ατρόμητο ο «Παπ»!


O Aτρόμητος θα είναι η 9η ομάδα στην καριέρα του Δημήτρη Παπαδόπουλου! Ο 32χρονος διεθνής επιθετικός, ο οποίος εφέτος πέτυχε 12 γκολ σε 25 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα του Πανθρακικού (τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος μετά τον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Στέφανο Αθανασιάδη) είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον μεγαλομέτοχο της περιστεριώτικης ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, και σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Ατρόμητος θα είναι ο ένατος σταθμός στην καριέρα του «Παπ» (μετά από Ακράτητο – Μπέρνλι – Παναθηναϊκό – Λέτσε – Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Θέλτα – Λεβαδειακό – Πανθρακικό) και η πρώτη… μη πράσινη ομάδα της οποίας τη φανέλα θα φορέσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για την πρώτη σημαντική μεταγραφή της ομάδας, η οποία μετά από μια ταραχώδη σεζόν που ακολούθησε τη φυγή του Γιώργου Δώνη (με τρεις αλλαγές προπονητών στην ίδια χρονιά (από Δώνη σε Μπάγεβιτς και εν συνεχεία Αναστόπουλο και Γιώργο Παράσχο) και έντονους κλυδωνισμούς που είχαν φέρει στο… όριό του τον Σπανό, έκανε καταπληκτικό φινάλε στα πλέι οφ (μία ήττα κι αυτή με… πέναλτι – «φάντασμα» - ισοφάριση στο 2-1 της Τρίπολης).

Εχασε στην τελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα συμμετάσχει για δεύτερη διαδοχική σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και… ξανά προς τη δόξα τραβά, αλλάζοντας για τρίτη διαδοχική σεζόν βασικό φορ (Μήτρογλου πρόπερσι, Κούτσι – Μάντζιος – Ναπολεόνι εφέτος, Παπαδόπουλος του χρόνου).

Ο Ατρόμητος θα πάρει μέρος στα πλέι οφ του Europa League ως «ανίσχυρος». Ξεκινά την προετοιμασία του την 1η Ιουλίου, θα μάθει τον αντίπαλό του για τη συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης στην κλήρωση της 9ης Αυγούστου και θα την διεκδικήσει στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 20-21 και 27-28 (ρεβάνς) Αυγούστου. Πέρυσι είχε αποκλειστεί στον ίδιο γύρο από τη Νιουκάστλ, όταν ηττήθηκε 1-0 στην Αγγλία μετά το 1-1 του πρώτου ματς. Ακόμη στο Περιστέρι θυμούνται τα πέναλτι – αποβολές στον Σουμπίνιο και τον Μπέλιτς, τα οποία δεν καταλογίστηκαν στο «St James Park»…  

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου