Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η άνοδος περνάει από το Καυτατζόγλειο


Ακόμα ένα τρίποντο αναζητά ο Παναιτωλικός, που φιλοξενείται αύριο στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή, με τις απουσίες να είναι και πάλι αρκετές. 

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία αύριο φιλοξενείται από τον Ηρακλή και θέλει μόνο την νίκη, προκειμένου να παραμείνει το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. 

Τα καναρίνια, για ακόμα ένα παιχνίδι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, τόσο τραυματισμών, όσο και παικτών που είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται. 

Συγκεκριμένα, πέρα από τους γνωστούς απόντες, Γκόλια και Μπόγιοβιτς, οι Μελισσάς, Δάρλας και Φαβάλι έμειναν στο Αγρίνιο, αφού έχουν συμπληρώσει το όριο καρτών και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

Αντίθετα, στην αποστολή του Παναιτωλικού επιστρέφουν οι Μπελόν, Τζούνιορ και Ιωάννου, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσουν στο αυριανό παιχνίδι. 

Οι παίκτες, αφού έφτασαν στην συμπρωτεύουσα, πήραν λίγο χρόνο για να ξεκουραστούν και στις 19.30 θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα. 

Για την ενδεκάδα υπάρχουν δύο ερωτηματικά, ένα για την κορυφή της επίθεσης και ένα για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Συγκεκριμένα, ο βασικός τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Στεφανάκος, έχει επιστρέψει, όμως ο Τακίδης διανύει μία πολύ καλή περίοδο και έτσι είναι το φαβορί για να ξεκινήσει. 

Επίσης, στις τελευταίες προπονήσεις ο Χάβος έκανε αρκετές δοκιμές με τον Πασσά αντί του Κουτσοσπύρου, με τον έμπειρο επιθετικό όμως, να παραμένει το απόλυτο φαβορί για την ενδεκάδα. 

Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Κούσας, Ιωάννου, με τον Μπακάκη δεξιά και τον Αραμπατζή αριστερά. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Τζούνιορ με τον Σφακιανάκη, ενώ σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα παίξει ο Μπελόν.

Τέλος, στην επίθεση, μαζί με τον Κουτσοσπύρο ή τον Πασσά, θα βρεθούν Σίσιτς και Καμαρά, που θα πλαισιώνουν όποιον από τους δύο βρεθεί στην κορυφή. 

Την αποστολή του Παναιτωλικού συμπληρώνουν οι Σμίλτος, Τζιντζής, Ακουάρο, Μουμίν, Ιορδανίδης, Μεταξούλης, και Μήλιος.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου