Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Δύσκολο να το χωνέψουν οι Σπερς


Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν οι Σπερς πώς έχασαν το πρωτάθλημα. 

Απογοητευμένοι από την απώλεια του τίτλου εμφανίστηκαν όλοι στις τάξεις των Σπερς μετά την ήττα με 95-88 στο Μαϊάμι. 

«Όταν φτάνεις να έχεις τέτοια ευκαιρία να πάρεις το πρωτάθλημα και δεν τα καταφέρνεις, είναι δύσκολο να το χωνέψεις. Αυτό το έβδομο ματς πάντα θα με στοιχειώνει. Πάντως είναι μεγάλο επίτευγμα για μας να φτάσουμε μέχρι εδώ, την ώρα που πολλοί δεν μας υπολόγιζαν», δήλωσε ο Τιμ Ντάνκαν. «Αξίζουν συγχαρητήρια στο Μαϊάμι. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν απίστευτος, απλά δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε», πρόσθεσε ο 37χρονος άσος, ενώ για το μέλλον του, είπε: «Έχω συμβόλαιο, άρα εδώ θα είμαι και του χρόνου». 

Ο Μάνου Τζινόμπιλι ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι σκληρό να φτάνεις τόσο κοντά, να νομίζεις πως είσαι έτοιμος να αγγίξεις το τρόπαιο και ξαφνικά να το βλέπεις να εξαφανίζεται από μπροστά σου. Ακόμη σκέφτομαι πώς χάσαμε το έκτο παιχνίδι. Ακόμη κι αν το είχαμε χάσει όπως τον τελευταίο τελικό, θα το δεχόμουν πιο εύκολα. Ήταν πολύ στενά τα όρια από το να πανηγυρίζαμε και να είχαμε ένα όμορφο καλοκαίρι από το να αισθανόμαστε χάλια όπως τώρα». Ο 36χρονος Αργεντινός γκαρντ άφησε ερωτηματικά για το μέλλον του. «Είναι πολύ νωρίς να το σκεφτώ ακόμη». 

Ο Τόνι Πάρκερ εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε αν ο κύκλος της ομάδας έκλεισε. «Πάλι το ίδιο μας ρωτάτε. Δεν το πιστεύω! Έχουν περάσει 5-6 χρόνια από τότε που άρχισαν να λένε ότι είμαστε μεγάλοι πια. Άρα δεν χρειάζεται να το απαντήσω αυτό», απάντησε. 

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας, Γκρεγκ Πόποβιτς, στήριξε ηθικά τους παίκτες του. «Δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο περήφανος για τους παίκτες μου. Αυτό που κατάφεραν δεν το περίμενε κανένας. Δείξαμε πνευματική δύναμη και παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου