Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

(Λεβ)άντε γειά από Καράμπελα


Έτοιμος ν’ αποχαιρετήσει τη Λεβάντε παρουσιάζεται ο Νίκος Καράμπελας. Ο Έλληνας μπακ σκέφτεται την επιστροφή στην Ελλάδα και ήδη τρεις ομάδες φέρονται να τον «γλυκοκοιτάζουν». Δείτε ποιες είναι 

Πρόωρο τέλος στο ευρωπαϊκό «όνειρο» (ή τουλάχιστον αυτό της Primera Division) φέρεται διατεθειμένος να δώσει ο Νίκος Καράμπελας. 

Σε αντίθεση με τους Βύντρα και Σιμάο που θα συνεχίσουν στη Λεβάντε, φημολογία θέλει τον Έλληνα μπακ έτοιμο ν’ αποχωρήσει απ’ τον ισπανικό σύλλογο. 

Διότι έχει μεν συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα, ωστόσο το γεγονός πως δεν βρήκε θέση βασικού παρουσιάζεται να τον έχει οδηγήσει στην απόφαση να μη συνεχίσει στην ομάδα. 

Γνωρίζοντας λοιπόν όλα αυτά, τρεις ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα φέρονται έτοιμες να του προτείνουν να επαναπατριστεί. Τόσο ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης. 

Μια φημολογία που βασίζεται, στην περίπτωση του «δικεφάλου», στην αποχώρηση του Σταφυλίδη και την ηλικία του Λίνο, ενώ οι «πράσινοι» και οι Αρκάδες είναι επίσης ομάδες που αναζητούν αριστερό μπακ και μπορούν να καλύψουν το (όχι πολύ υψηλό) κασέ του. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου