Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Καραγιάννης: «Θα κάνουμε ένσταση»


Ο Δημήτρης Καραγιάννης γνωστοποίησε με δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει τελικά ένσταση για τον χθεσινό (9/6) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αναμένεται σε λίγο και η επίσημη ανακοίνωση από το σάιτ της ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος της βολιώτικης ομάδας δήλωσε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5: «Καλημέρα κακή ψυχρή και ανάποδη!  Ο Ολυμπιακός Βόλου δέχθηκε τρομοκρατικό χτύπημα. Όταν υπάρχει ψυχολογικό σοκ και τρως γκολ στο πρώτο λεπτό, τότε είναι δύσκολα».

Για το ότι κατηγορήθηκε από ορισμένους ότι σαν πρόεδρος κάνει κινήσεις για τη μη άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου: «Η αχαριστία είναι το χαρακτηριστικό του Έλληνα και δη του Βολιώτη. Είχα κάνει ολόκληρο πόλεμο για να πάρω την ομάδα από τον κ. Μποτσιβάλη. Δεν το ανέχομαι να το ακούω ότι δεν κάνω τα πάντα για να ανέβει η ομάδα».

Για την επόμενη ημέρα και τις ενέργειες που θα ακολουθήσει η ομάδα, αλλά και την αντίδραση που περιμένουν από τον ΠΣΑΠ: «Από ότι έμαθα πήραν τηλέφωνο στους παίκτες από τον ΠΣΑΠ, περιμένω όμως επίσημες αντιδράσεις. Περιμένω ανακοίνωση και από την αστυνομική διεύθυνση της Αιτωλοακαρνανίας. Εμείς θα κάνουμε τελικά ένσταση. Αποφασίστηκε να γίνει ένσταση μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις. Θα βγάλουμε σε λίγο και ανακοίνωση. Το παιχνίδι δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει. Ο διαιτητής ήταν υπεύθυνος. Μέχρι τις 20.30 ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε τους παίκτες και να φύγουμε. Έγιναν πολλές διαβουλεύσεις. Το νομικό επιτελείο ήταν κάθετο ότι αν φύγουμε θα μηδενιστούμε. Θα πήγαινε χαμένη η χρονιά. Προσπαθούσαμε να πείσουμε διαιτητή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν ανένδοτος από την αρχή.  Είναι σίγουρο ότι ο διαιτητής δέχθηκε τηλέφωνο. Δεν ήμουν βέβαια εκεί. Δεν πίστευα ότι θα ζήσω τέτοιες καταστάσεις. Δεν το χωράει ο νους μου. Ούτε για τα γεγονότα της Καλλονής ούτε για χθες. Δεν μπορούσα να σκεφτώ από τη στιγμή που ανέλαβα ότι θα έφτανα στο σημείο να σκεφτώ να πάρω την ομάδα και να φύγω».

Για την κατάσταση του Σταμάτη Καρρά: «Πρέπει να γίνουν πολλά για την αποκατάσταση της αφής του, των μυών του, της νευρολογικής λειτουργίας του χεριού του. Είναι πολύπλοκο το θέμα. Ο Σταμάτης χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, την οποία έχει αμέριστη τόσο από εμένα όσο και από την ομάδα».

sport7.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου