Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Ελένη Μενεγάκη για ΕΡΤ: Να βρουν αυτούς που υπέγραφαν για τα εκατομμύρια"Έχω την απαίτηση να βλέπω προγράμματα που με ενδιαφέρουν"...

"Κοντά σας μετά από αρκετές μέρες που δεν είχαμε εκπομπή. Ήταν μια μορφή συμπαράστασης για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς δουλειά. Είναι γνωστό ότι η ΕΡΤ δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον με τη μορφή που την ξέραμε...", είπε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής. Στη συνέχεια, ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για την ΕΡΤ με τους συνεργάτες της.
"Έχοντας δώσει 200 εκ. το χρόνο, έχω την απαίτηση να βλέπω προγράμματα που με ενδιαφέρουν", είπε η Ελένη, ενώ υπογράμμισε: "Αυτός που έχει βάλει την υπογραφή του για μια εκπομπή που στοιχίζει 2-3 εκ. χωρίς τηλεθέαση, που είναι για να τον καλέσουν; Εμείς που δουλεύουμε σε ένα ιδιωτικό κανάλι, για να πάρει μια εκπομπή έγκριση, πρέπει να περάσει από δέκα νοματαίους για υπογραφή και εν πάσει περιπτώσει, τα χρήματα βγαίνουν από μια τσέπη επιχειρηματία, δεν φεύγουν από τις τσέπες των Ελλήνων. Κάποιοι υπογράφουν, Πρέπει να πιάσουν αυτούς που έχουν υπογράψει! Αυτό δεν έχει σχέση με τους υπαλλήλους οι οποίοι ξαφνικά θα μείνουν στο δρόμο"!


Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου