Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ένταση στην κλήρωση


Ανέβηκαν οι τόνοι, δίχως να ξεφύγουν τα πράγματα, στην κλήρωση για τους διαιτητές των τελικών. Ζήτημα για χρονόμετρα και ύψος της μπασκέτας έθεσε ο ΠΑΟ, κομισάριο από το ζέσταμα ζήτησε ο ΟΣΦΠ. 

 Τελικοί χωρίς ένταση δεν γίνεται… Έτσι στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ανέβηκαν οι τόνοι.
Το «παρών» από πλευράς Ολυμπιακού έδωσαν ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος, ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος.

«Να μετρηθούν οι μπασκέτες πριν και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με εντολή κομισάριου και να ελεγχθούν τα χρονόμετρα», ζήτησε ο Μάνος Παπαδόπουλος αναφέροντας προβλήματα που υπήρχαν στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ και στο ματς με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα. «Έχουν υπάρξει κρούσματα στα χρονόμετρα στο ΣΕΦ. Δεν λέμε τίποτα. Ζητάμε απλά να γίνει έλεγχος», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Δεν έχουμε πρόβλημα, ας γίνει έλεγχος. Να γίνει και στο ΟΑΚΑ», είπε ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Με τη σειρά του, πάντως είπε: «Να βγαίνει ο κομισάριος από το ζέσταμα. Για να μη γίνει ό,τι και στο Κύπελλο», αναφερόμενος στον τραυματισμό του Κάιλ Χάινς από φωτοβολίδα. Η ΚΕΔ τον ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη FIBA, αλλά ο κ. Σταυρόπουλος πρόσθεσε: «Να αλλάξουμε τον κανονισμό για το καλό του μπάσκετ».

Κλήρωση έγινε για τους διαιτητές των πρώτων δύο αγώνων της σειράς. Στον πρώτο τελικό διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, ενώ στον δεύτερο οι κ.κ. Αναστόπουλος, Πηλοΐδης και Φούφης.

Αναλυτικά οι διαιτητές των τελικών, μεγάλων και μικρών:

1ος Αγώνας
Πέμπτη 6/6
18:30 Πανιώνιος-Ρέθυμνο: Χριστοδούλου, Κορομηλάς, Αφεντουλίδης.
Παρασκευή
20:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Γκόντας, Καρακατσούνης, Παναγιώτου.

2ος Αγώνας
Κυριακή 9/6
16:30 Ρέθυμνο-Πανιώνιος: Σχινάς, Ψαριανός, Μητσόπουλος.
21:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αναστόπουλος, Πηλοΐδης, Φούφης. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου