Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Σπάει τα κοντέρ η Άρσεναλ


Έτοιμη να κάνει πράξη τη... νέα εποχή είναι η Άρσεναλ η οποία προσπαθεί να αποκτήσει τους: Ιγκουαϊν, Γκιντογάν και Μπέντερ.

Έτοιμη να κάνει πράξη τη... νέα εποχή είναι η Άρσεναλ. 

Όπως αναφέρει σήμερα ο αγγλικός Τύπος, ο Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμος να ανοίξει τα ταμεία του συλλόγου και να βγάλει το ποσό των 62 εκ. λιρών προκειμένου να αποκτήσει τους Ιγκουαϊν, Γκιντογάν και Μπέντερ από τις Ρεάλ, Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν αντίστοιχα. 

Σε αντίθεση με την πολιτική που ακολουθούν οι Λονδρέζοι τα τελευταία χρόνια στις μεταγραφές, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι… καυτό. 

Ήδη αρκετά «μεγάλα» ονόματα των ευρωπαϊκών γηπέδων έχουν συνδεθεί με μια ενδεχόμενη… μετακόμιση στο «Έμιρεϊτς» και σημερινό δημοσίευμα της «Daily Mail» φέρνει σε πρώτο πλάνο, όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρία… μπαμ! 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έγκυρη αγγλική εφημερίδα, οι διοίκηση των «κανονιέρηδων» προτίθεται να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 62 εκατομμυρίων λιρών, ώστε να αποκτήσει τους Ιγκουαΐν, Γκιντογάν και Μπέντερ. 

Με βάση πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το ποσό αυτό «μεταφράζεται» σε 25 εκατομμύρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αργεντινό επιθετικό, 20 για τον μέσο της Ντόρτμουντ και 17 γι’ αυτόν της Λεβερκούζεν.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου