Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Αλλοίωση αποτελέσματος με Παναιτωλικό»


Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ένσταση και μήνυση κατά του διαιτητή.

Αντικανονική χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης την κανονική διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, παρά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του.
Παράλληλα εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του κατέθεσε ένσταση και θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του διαιτητή Θανάση Σέζου για τη στάση του. Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού του άτυχου παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για:

-την κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Καρρά: «Ο ποδοσφαιριστής πήγε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί έναν πλαστικό χειρουργό για ταχεία και πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού του. Η αρχική εκτίμηση αναφέρει πως θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες».

-την ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου: «Αποφασίσαμε να καταθέσουμε ένσταση μετά από συνεδρίαση του ΔΣ. Επειδή υπάρχει περίπτωση αυτή η ένσταση να απορριφθεί έχουμε εκδώσει ανακοίνωση. Θα κινηθούμε και κατά του διαιτητή, ο οποίος δεν πήρε απλά την απόφαση να διεξαχθεί το ματς, αλλά ήταν σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ανένδοτος ότι το παιχνίδι θα γίνει. Δεν έλαβε υπόψη του ούτε να δει την ψυχολογική κατάσταση των παικτών μας, ούτε τον τραυματισμένο μας παίκτη. Το μόνο που ζητούσε ήταν να του δηλώσω ποιος θα τον αντικαθιστούσε. Νομίζω ότι η απόφασή του ήταν τελείως λάθος. Δεν θα γινόταν ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις, υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος».

-την απόφαση να αγωνιστεί, τελικά, η ομάδα του: «Δεν μπορούσαμε να πράξουμε διαφορετικά. Η άλλη λύση θα ήταν να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε. Αλλά αυτό θα είχε συνέπειες και θ παίζαμε και την επόμενη σεζόν στη Football League».

-τη φιλοξενία του Παναιτωλικού: «Από τη διοίκηση του Παναιτωλικού δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Ξέρω ότι ο κ. Κωστούλας κάνει έναν μεγάλο αγώνα για να αποτρέψει αυτά τα φαινόμενα. Εκείνη τη στιγμή που τραυματίστηκε ο παίκτης αυτό ακριβώς συζητούσαμε, τα προβλήματα με τους οπαδούς στο γήπεδο. Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιχνίδι του Βόλου. Θα έρθουν και θα τους φιλοξενήσουμε».

-την προσπάθεια ανόδου της ομάδας: «Τι να κάνουμε, να τα παρατήσουμε; Ίσα-ίσα, είμαστε όλοι πιο πολύ πεισμωμένοι για να τα καταφέρουμε».


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου