Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά καινούργια ελληνική σειρά μέσα στο καλοκαίρι!


Να και μία ευχάριστη είδηση. Ενώ το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο έχει γεμίσει με τούρκικες σειρές και ενώ μάλιστα οι ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας λιγοστεύουν σεζόν με τη σεζόν, εν μέσω θέρους θα απολαύσουμε μία καινούργια ελληνική σειρά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται μία καινούργια ελληνική σειρά και μάλιστα στο prime time η οποία θα έχει πολλές… πρωτοτυπίες. Περισσότερα δεν μπορώ να αποκαλύψω για να μην χαλάσω τις εκπλήξεις, αλλά το μόνο που θα σας πω είναι ότι πίσω από αυτή την καινούργια σειρά βρίσκεται ο Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος έχει εργαστεί σεναριογραφικά σε πολύ πετυχημένες σειρές, όπως «Εντιμότατοι κερατάδες», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Η νταντά», «Επτά θανάσιμες πεθερές» και πολλές ακόμα. 


Τώρα λοιπόν ο γνωστός σεναριογράφος ετοιμάζει μία καινούργια σειρά και μάλιστα την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσει γυρίσματα, αφού όπως σας είπα σκοπός του τηλεοπτικού σταθμού είναι να ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου. Δεν μπορώ να προδώσω περισσότερα, αλλά το μόνο που θα σας πω είναι ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το deal είναι αρχικά για δέκα επεισόδια που θα προβληθούν μέσα στο καλοκαίρι… κόντρα στα τούρκικα σήριαλ. Άντε, να γελάσουμε και λίγο με κάτι ελληνικό που κάναμε… μαύρα αυτιά για να ακούσουμε τη γλώσσα μας στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο!
Γρηγόρης Μελάς


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου