Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Θα επιστρέψει ο Σπανούλης στον ΠΑΟ;


Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό έληξε με το τέλος της φετινής σεζόν και ο Kill Bill σίγουρα θα αποτελέσει το πιο καυτό μεταγραφικό όνομα του καλοκαιριού.

H Unibet συνεχίζοντας την παράδοση της στα ειδικά στοιχήματα, δίνει σε όλους τους φίλους της την ευκαιρία να προβλέψουν που θα αγωνίζεται ο Kill Bill την επόμενη σεζόν, με την παραμονή του στον Ολυμπιακό να βρίσκεται στις επικρατέστερες επιλογές (απόδοση 2.50), ενώ την ίδια στιγμή το σενάριο επιστροφής του στους Πράσινους πληρώνει απόδοση 100.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ομάδες που ανήκουν στη λεγόμενη «αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ» θα θελήσουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον φετινό MVP της ευρωλίγκα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά, αφού ο Kill Bill και ο μάνατζερ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα χαρτιά τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αποδόσεις στο site της Unibet, τις περισσότερες πιθανότητες, μαζί με το σενάριο παραμονής του Σπανούλη στους Ερυθρόλευκους, έχει η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα (πληρώνει 2.50). Οι Καταλανοί έχουν διακαή πόθο την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης και μπορούν να προσφέρουν υψηλό συμβόλαιο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Αρκετές πιθανότητες, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις της Unibet, για να προσθέσει το Σπανούλη στο ρόστερ της έχει η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (απόδοση 4.50) ενώ ακολουθούν η Ρεάλ (απόδοση 7.50), η ΤΣΣΚΑ (απόδοση 12.00) και η Φενέρ (απόδοση 15.00). Όλες οι παραπάνω ομάδες (ειδικά οι Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Μιλάνο ) έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τεράστιο συμβόλαιο στον Kill Bill αλλά σίγουρα στην απόφαση του θα παίξουν ρόλο, εκτός από το ύψος της ανταμοιβής και άλλοι παράγοντες, όπως οι συμπαίκτες, οι στόχοι της ομάδας, ο προπονητής.




Μπες τώρα στο site της Unibet και πρόβλεψε που θα παίζει ο Σπανούλης την επόμενη σεζόν!

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου