Σελίδες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Καλή αρχή!


Κόντρα στο πανίσχυρο Μεξικό αρχίζει σήμερα (18:00) η… περιπέτεια της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το οποίο διεξάγεται στην Τουρκία.

Η Εθνική ομάδα νέων ρίχνεται σήμερα –στις 18:00- στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το οποίο διεξάγεται στην Τουρκία! 

Στο πρώτο της παιχνίδι καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις περισσότερο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης και σύμφωνα με πολλούς μια από τις ομάδες που έχει πολλές πιθανότητες για την κατάκτησή της… το Μεξικό. 

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν στο πλευρό τους την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο περσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και το χθεσινό μήνυμα της ομάδας των ανδρών. 

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ανδρών σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες σας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Να ξέρετε ότι η σκέψη μας θα είναι μαζί σας. 

Γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που έχετε εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε ένα τόσο σημαντικό διεθνές τουρνουά, αλλά να ξέρετε ότι αυτή η ευθύνη είναι ταυτόχρονα και ένα προνόμιο που έχουν οι καλύτεροι. 

Εσείς είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στη χώρα μας και αυτό το γεγονός δεν θα αλλάξει οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν έχουν οι προσπάθειές σας. 

Η εκπροσώπηση της χώρας μας σε Μουντιάλ ισοδυναμεί ήδη με μεγάλη επιτυχία την οποία εσείς έχετε φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε να διατηρήσετε το πνεύμα του νικητή που σας διακρίνει», ανέφερε το μήνυμα της Εθνικής ομάδας ανδρών. 

Ο Κώστας Τσάνας μιλώντας στους διεθνείς ζήτησε προσοχή στο πρέσινγκ του σημερινού αντιπάλου… 

«Έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που πρεσάρουν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Έχουν ομοιογένεια, πολλές επιθετικές λύσεις και δεν δέχονται εύκολα γκολ. Εμείς είμαστε έτοιμοι και να προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. 

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει σε σύστημα 4-2-3-1… 

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία της Εθνικής. Δεξί μπακ ο Μαρινάκης, αριστερό ο Σταφυλίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Μπουγαϊδής και Τριανταφυλλόπουλος. 

Αμυντικά χαφ θα είναι οι: Κουρμπέλης, Μπάλλας, με τον Φουρλάνο μπροστά τους. 

Δεξί χαφ ο Γιαννιώτας, αριστερό ο Κολοβός και στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντάκος.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου