Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Επιστροφές για τον Παναιτωλικό


Δύο πολύτιμα εργαλεία επιστρέφουν στην αποστολή του Παναιτωλικού, αφού Σφακιανάκης και Σίσιτς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν. 

Ενισχυμένος αναμένεται να παραταχθεί ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ηρακλή, καθώς οι Σίσιτς αι Σφακιανάκης έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και είναι ξανά ετοιμοπόλεμοι. 

Μάλιστα, δεν επιστρέφουν μόνο στην αποστολή, αλλά αναμένεται να ξεκινήσουν και βασικοί, καθώς είναι υπερ-πολύτιμα εργαλεία για τον Χάβο στον χώρο του κέντρου. 
Βέβαια, οι απουσίες παραμένουν αρκετές, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκόλιας και Μπόγιοβιτς, όπως και ο Στεφανάκος που είναι τιμωρημένος. 

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί και πάλι ο Τακίδης, με τους Κούσα, Μελισσά μπροστά του, τον Μπακάκη δεξιά να επιστρέφει στην κανονική του θέση και τον Δάρλα στα αριστερά. 

Στο κέντρο θα βρεθεί το κλασικό δίδυμο των Τζούνιορ και Σφακιανάκη, με τον Μπελόν μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή αναμένεται να ξεκινήσει ο Κουτσοσπύρος, με τον Σίσιτς και τον Καμαρά στα... φτερά. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι  Αραμπατζής, Ιωάννου, Μουμίν, Φαβάλι, Τσάπαλος, Μεταξούλης, Ιορδανίδης και Πασάς.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου