Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«Χρυσάφι» για Ρούνεϊ η Παρί!


Παρότι το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει, η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να «ψάχνεται» για μεταγραφές. Γουέιν Ρούνεϊ και και Λούκας Ντινιέ σε πρώτο πλάνο.

Οι Παριζιάνοι αναζητούν ακόμα το διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι, με την «Parisien» να κάνει λόγο για συμφωνία με τον Λοράν Μπλαν, αλλά προς το παρόν να μην έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο. Παρόλα αυτά, δεν μένει ανενεργή στο μεταγραφικό παζάρι. 

Οι Γάλλοι συνεχίζουν να φέρνουν το όνομα του Ρούνεϊ στο προσκήνιο, τονίζοντας ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας τον έχει σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ξεκίνησε επαφές με την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας  μάλιστα στα σκαριά σούπερ πρόταση συμβολαίου για τον παίκτη! Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για τετραετές συμβόλαιο, με απολαβές περίπου 1.4 εκατομμύρια το μήνα!

Παράλληλα, η Παρί φέρεται να πλησιάζει και στον Λούκας Ντινιέ, τον οποίο έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο. Η Λιλ θα ήθελε να κρατήσει τον 19χρονο μπακ για έναν ακόμα χρόνο, αλλά από τη στιγμή που δεν βγήκε Ευρώπη και ο Γκαρσιά είναι κοντά στην έξοδο, είναι πιθανόν να αποχωρήσει από τώρα. 

Η Παρί θέλει να έχει δύο αξιόπιστες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Μάξουελ-Ντινέ να συνθέτουν μια πολύ δυνατή δυάδα. Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατομμύρια.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου