Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ετοιμάζει πρόταση για Τόρες η Μπαρτσελόνα


Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες ετοιμάζεται να καταθέσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού δικτύου Sky Sports News.

Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει ως επίσημη πρόταση η Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, όπως αποκαλύπτει το βρετανικό δίκτυο Sky Sports News. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Καταλανοί προσφέρουν το παραπάνω ποσό, λιγότερα από περίπου 40 εκατ. ευρώ που έδωσαν οι «μπλε», για να εντάξουν τον Ισπανό επιθετικό στο δυναμικό τους. 

«Η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και είναι σε διαδικασία πώλησης του Νταβίντ βίγια. Παρότι πήρε τον Νεϊμάρ και έχει αρκετούς παρόμοιους ποδοσφαιριστές, θέλει να πάρει τον Τόρες. Κάθε φορά που ο Τόρες αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατάφερε να σκοράρει και μάλιστα μέσα στο Καμπ Νου. 

Επίσης, είχε πετύχει γκολ και με τη φανέλα της Τσέλσι, όταν είχε αποκλείσει του Καταλανούς από τη συνέχεια του Champions League. Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην αναζήτηση διαφορετικού στιλ από εκείνο του Τόρες, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος προς πώληση», αναφέρει δημοσιογραφική πηγή από την Ισπανία και καταλήγει, λέγοντας: 

«Η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα φημολογείται ότι είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Τόρες και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση». 

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Σεσκ Φάμπρεγας έχει καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη και θα παλέψει για να κερδίσει φανέλα βασικού την επόμενη σεζόν.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου