Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

«Τα χώνουν» σε Χριστοβασίλη οι οπαδοί


Εξηγήσεις από τον Γιώργο Χριστοβασίλη για τη μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα ζητούν οι φίλοι των Ηπειρωτών. Για «ανικανότητα να διαχειριστεί την επιτυχία της ομάδας» κάνουν λόγο τρεις σύνδεσμοι οπαδών 

Αποφασισμένοι να μην ξεπεράσουν τόσο εύκολα τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα από την Ευρώπη εμφανίζονται οι οπαδοί του. 

Σε ανακοίνωσή τους, τρεις σύνδεσμοι («Απεί Ρωτάν», «Azzura Familia» και «Athens West Side Squad») κατηγορούν ανοιχτά τον Γιώργο Χριστοβασίλη για ανικανότητα να διαχειριστεί την επιτυχία της ομάδας στο γήπεδο. 

Κι αφού του δίνουν διορία ως την προσεχή Τετάρτη -ώστε να παρουσιάσει έμπρακτα στοιχεία για τη μη αδειοδότηση και να πείσει ότι στο μέλλον μπορεί να πάρει αποφάσεις αντάξιες της ιστορίας του συλλόγου- ξεκαθαρίζουν πως αν αποφύγει να το πράξει, θα βρει απέναντί του τον κόσμο που αγαπάει τον ΠΑΣ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Μετά από μια πενταετία επιλογών που φανέρωναν έλλειψη οράματος για τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η φετινή επιτυχία του αγωνιστικού τμήματος σε έκανε να φανείς ανίκανος να τη διαχειριστείς. Μας ανάγκασες να παρακολουθήσουμε μια φαρσοκωμωδία, μια επίδειξη ερασιτεχνισμού στο χειρισμό του θέματος της αδειοδότησης. 

Από εμάς έχεις διορία έως την Τετάρτη 26 Ιουνίου να απευθυνθείς ανοιχτά στον κόσμο του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως την ημέρα που σε υποδέχτηκε. Απαιτούμε άμεσα να παρουσιάσεις έμπρακτα στοιχεία, τόσο για την αποτυχία λήψης της αδειοδότησης όσο και για τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν την ομάδα εδώ. 

Ζητάμε να απολογηθείς απέναντι στον πραγματικό ιδιοκτήτη του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να παρουσιάσεις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας με στόχο να πείσεις ότι μπορείς να σταθείς αντάξιος της ιστορίας του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και των προσδοκιών μας και ότι μπορείς να δώσεις το όραμα που ζητάει ο κόσμος ώστε να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο. 

Σε περίπτωση που σιωπήσεις ή χρησιμοποιήσεις υπεκφυγές και τεχνάσματα για να αποποιηθείς τις ευθύνες σου, σου υποσχόμαστε πως θα βρεις εμάς και όσους αγαπούν πραγματικά τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, πιστούς στο πλευρό της ομάδας και σθεναρά απέναντί σου ως το τέλος της θητείας σου»! 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου