Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΠΑΣ… για άλλους


Σε άλλες λύσεις στρέφεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για την τεχνική του ηγεσία, καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος φαίνεται πως προτιμά την ουκρανική Ταβρίγια. Ξανά στα υπόψη ο Αναστασιάδης. 

Στροφή σε άλλες λύσεις για την τεχνική του ηγεσία του κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Χριστόπουλος οδεύει προς την Ταβρίγια, που του έκανε άκρως δελεαστική οικονομικά πρόταση κι όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στην Ουκρανία. 

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει άλλες λύσεις και πρώτη που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτή του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο πέρσι υπήρχε άριστη συνεργασία. Ως εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν και οι Βαγγέλης Βλάχος και Αντώνης Νικοπολίδης, ωστόσο οι όποιες επαφές θα γίνουν εφόσον η οριστική απάντηση του Γιάννη Χριστόπουλου είναι αρνητική στους Ηπειρώτες. 

Όχι για… ψίχουλα 

Ενδιαφέρον έχει προκύψει από το εξωτερικό για δύο παίκτες του ΠΑΣ. Η Σεντ Ετιέν κινείται για τον Μπράνα Ίλιτς και το Ανόβερο ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Οι Ηπειρώτες δεν θα «φράξουν» το δρόμο των παικτών αυτών, ωστόσο δεν θα τους δώσουν για ψίχουλα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η τιμή έκαστου ορίζεται σε 500-800 χιλιάδες ευρώ. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου