Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

«Το πρωτάθλημα παίζεται στα γήπεδα, όχι στα ΜΜΕ»!


Ο β’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτιάξει ομάδα και να μην στηρίζεται αποκλειστικά στα ΜΜΕ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε επίσης για το Απήλιον και την σύγκριση με την Παιανία, ενώ αναφέρθηκε και στους μεγαλομετόχους του Αστέρα Τρίπολης και τις δηλώσεις τους μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV:
«Κάποια στιγμή θα περάσει η ασυλία που έχουν ορισμένοι από τα ΜΜΕ. Εδώ παρουσιάζουν το “Απήλιον” για καλύτερο από την Παιανία! Είναι σαν να έχει ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ρετιρέ με πολλά δωμάτια, κι ένα σε υπόγεια και να λες ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο! Δεν μπορεί μια ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά στα ΜΜΕ. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να κάνεις σωστές επενδύσεις, να βάλεις χρήματα, να πάρεις παίκτες και να φτιάξεις ομάδα.

Το πρωτάθλημα παίζεται στα γήπεδα και όχι στα ΜΜΕ! Όταν χτυπάς το ποδόσφαιρο όλη την ώρα, αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ας φτιάξει ομάδα ο Παναθηναϊκός, εμείς τους θέλουμε όλους δυνατούς. Για να προωθηθούμε στην Ευρώπη ως χώρα. Να κοιτάξουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δυναμώσουν. Δεν γίνεται χωρίς επενδύσεις, χωρίς λεφτά».

Για τα όσα ακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου και τις δηλώσεις των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης: «Οι δηλώσεις τους φανερώνουν μεγάλη απειρία και πρόκληση. Ο πρόεδρος του Αστέρα, ο Γιώργος Μποροβήλος, πρώην διαιτητής και μάλιστα άριστος, έκανε σωστές ποδοσφαιρικές δηλώσεις. Θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε άλλο, όχι αυτά που είπαν οι δύο παράγοντες. Εάν είχε γίνει αυτό στο εξωτερικό θα είχαν τιμωρηθεί βαριά. Στην Ευρώπη είναι αμείλικτοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε ανάλογα θέματα».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου