Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ζιντάν: "Ίσως και μεταγραφή-ρεκόρ ο Μπέιλ"


Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε πως για να κάνει ένας σύλλογος δικό του τον Γκάρεθ Μπέιλ ίσως χρειαστεί να δώσει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μεγάλος θαυμαστής του Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μιλάει για τον Ουαλό αρκετά συχνά.

Ο 40χρονος Γάλλος αποθέωσε ξανά τον παίκτη της Τότεναμ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως η μεταγραφή του θα μπορούσε να ξεπεράσει κι εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Ότι γίνεται συζήτηση γύρω από τον Γκάρεθ Μπέιλ δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι απίθανο να έχεις κάνει μία τέτοια σεζόν και να μη συνδέεσαι με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αν θέλει κάποιος σύλλογος να δελεάσει την Τότεναμ, τότε θα πρέπει να κάνει μία πολύ υψηλή πρόταση, ίσως τη μεγαλύτερη στην ιστορία. Υπάρχουν τέσσερις ή πέντε σύλλογοι που θα άντεχαν οικονομικά κάτι τέτοιο".

Από εκεί και πέρα, οι Μαδριλένοι φαίνεται πως περιμένουν την απόκτηση νέου προπονητή για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους, κάτι που επί της ουσίας επιβεβαιώθηκε από την περίπτωση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ιθύνοντες της Ρεάλ συναντήθηκαν την Κυριακή με τους αντίστοιχους της Γιουβέντους για τον Αργεντινό, όμως, οι "μερένγκες" ξεκαθάρισαν πως θα περιμένουν την άποψη του επόμενου προπονητή της Ρεάλ επί του θέματος.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Μπέπε Μαρότα, διευθυντή της Γιουβέντους, ο οποίος δήλωσε στο "Sky Italia": "Αυτή τη στιγμή ο Ιγκουαΐν δεν είναι διαθέσιμος, καθώς η Ρεάλ θα περιμένει τον νέο προπονητή. Όταν πάρουν κάποια οριστική απόφαση θα συναντηθούμε ξανά".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου