Σελίδες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αυξημένα μέτρα και... ντόπινγκ κοντρόλ!


«Αστακό» θα θυμίζει το βράδυ της Τετάρτης το Πανθεσσαλικό στάδιο λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναιτωλικό! 

Μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, πλέον ο αγώνας του Βόλου είναι... τελικός! Ο νικητής κερδίζει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Παναιτωλικός θα πανηγυρίσει και με ισοπαλία, καθώς στην βαθμολογία έχει 11 βαθμούς έναντι 9 του Ολυμπιακού Βόλου! Ο καθένας καταλαβαίνει την κρισιμότητα του αγώνα και τι... παίζεται σε αυτόν!

Ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς του Αγρινίου αλλά και των όσων ακολούθησαν με τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και... επώνυμων φιλάθλων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και οπαδικά φόρουμ!

Υπό τον φόβο επεισοδίων λοιπόν η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει λάβει έκτακτα μέτρα για τον «τελικό της Football League» έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και για να μην... τιναχθεί στον αέρα ο αγώνας. Ήδη έχει σημάνει... συναγερμός στις τάξεις της αστυνομίας και αναμένεται μεγάλη δύναμη τόσο στους εξωτερικούς χώρους του σταδίου, όσο και εντός του γηπέδου (φυσούνα, πάγκοι, κλπ).

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μετά από την λήξη και έλεγχος ντόπινγκ! 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου